Follow us

Φαίη Σκορδά | Το κοστούμι της είναι αυτό που θα φορεθεί περισσότερο τον φετινό χειμώνα

Το stylish κοστούμι που επέλεξε η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ενημερωμένη επιλογή για το 2024

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά | Το κοστούμι της είναι αυτό που θα φορεθεί περισσότερο τον φετινό χειμώνα NDP

Οι περισσότερες τάσεις που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν είναι εύκολο να διακριθούν ακόμα και από τις γυναίκες οι οποίες δεν παρακολουθούν με "ευλάβεια” τον κόσμο της μόδας. Η quiet luxury τάση μας προτρέπει να ντυνόμαστε με ποιοτικά, κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ενώ η ηχηρή τάση του fiery red, την οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί τόσο στην γκάμα των fashion brands όσο και στα περισσότερα looks των αγαπημένων μας fashionistas, μας προτείνει να εντάξουμε ένα κομψό color splash στο σύνολο μας ή να δημιουργήσουμε bold outfits.

Η ποικιλία σε fashion items και αξεσουάρ μας προσφέρουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να εντάξουμε αρμονικά το trend στα σύνολα μας όποιο και εάν είναι το γούστο μας αλλά και από όποια κομμάτια και αν αποτελείται η γκαρνταρόμπα μας.

Οι πηγές έμπνευσης για πιθανά styling combos τα οποία εμπεριέχουν το έντονο κόκκινο χρώμα είναι αρκετές γι' αυτό και στρεφόμαστε στις fashionistas τις οποίες εμπιστευόμαστε. Το έντονο κόκκινο είναι εκείνο το οποίο προσδίδει έναν απόλυτα θηλυκό και δυναμικό χαρακτήρα στα φετινά μας outfits, έχοντας την επιλογή να το εντάξουμε στη συλλογή μας και τις εμφανίσεις μας με οποιοδήποτε fashion item επιθυμούμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε statement total red looks ή να επιλέξουμε ένα item ή αξεσουάρ σε έντονο κόκκινο χρώμα το οποίο θα λειτουργήσει ως pop of color στο look μας.

Ένας απόλυτα κομψός και "δυναμικός" τρόπος για να εντάξεις το έντονο κόκκινο στις εμφανίσεις σου, είναι εκείνος που επέλεξε η Φαίη Σκορδά σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά διάλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε έντονο κόκκινο χρώμα το οποίο αποτελούταν από σταυρωτό blazer και wide leg παντελόνα. Το ενημερωμένο σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκό πουκάμισο με μαύρες ρίγες και μαύρες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Φαίη Σκορδά | Το κοστούμι της είναι αυτό που θα φορεθεί περισσότερο τον φετινό χειμώνα

Πώς επέλεξαν οι fashionistas να δημιουργήσουν total red looks



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ