Follow us

5 βραδινά τσαντάκια που αξίζει να αποκτήσεις με έκπτωση

5 βραδινά τσαντάκια που αξίζει να αποκτήσεις με έκπτωση Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει μια τσάντα η οποία εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της και την υποστηρίζει στις περισσότερες περιστάσεις της καθημερινότητας. Χωρίς αμφιβολία και αυτές οι τσάντες είναι fashion pieces τα οποία έχουμε επιλέξει και ταιριάζουν στο στιλ και την γκαρνταρόμπα μας, όμως τα βραδινά, λίγο πιο special, τσαντάκια, ίσως, έχουν μια διαφορετική και ίσως λίγο πιο ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας.

Τα βραδινά τσαντάκια μας χαρίζουν μια glam πινελιά στο σύνολο μας και προσθέτουν στην εμφάνιση μας στιλιστικούς πόντους. Ένα ιδιαίτερο βραδινό τσαντάκι μπορεί να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο εάν επιλέξουμε να το συνδυάσουμε με ένα χρωματικά ουδέτερο ή γήινο look καθώς το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ είναι αυτό το οποίο θα ξεχωρίζει. Στις περισσότερες από εμάς αρέσουν οι τσάντες και αν μπορούσαμε θα είχαμε μια ολόκληρη ντουλάπα μόνο με αυτές, και γι’ αυτήν μας την ανάγκη μπορούν να μας εξυπηρετήσουν affordable και ξεχωριστά βραδινά τσαντάκια που μπορούμε να βρούμε στα αγαπημένα μας fashion brands.

Την περίοδο των εκπτώσεων αξίζει να επενδύσουμε σε τσαντάκια τα οποία με ευκολία θα αναβαθμίσουν τις βραδινές μας εμφανίσεις και θα δώσουν το night glam touch που επιθυμούμε να έχουν οι night out βραδιές μας. Στη συλλογή παρακάτω ανακαλύψαμε πέντε βραδινά τσαντάκια σε έκπτωση για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Τα τσαντάκια που επιλέξαμε

Tσαντάκι top handle Ivi σε δέρμα Dazzle, Kem

Τσάντα Guess, Answear.gr

Τσάντα ώμου TOUS, Tsakiris Mallas

Baguette slate one size, Carpisa

Cross body bag DKNY, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ