Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε τη φούστα που επιλέγουμε λιγότερο τον χειμώνα | Τώρα θέλουμε να τη φορέσουμε κι εμείς

Η φούστα που δεν μας περνάει από το μυαλό να επιλέξουμε για τις χειμερινές μας εμφανίσεις

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε τη φούστα που επιλέγουμε λιγότερο τον χειμώνα | Τώρα θέλουμε να τη φορέσουμε κι εμείς Instagram

Τα timeless και κλασικά χρώματα που επιλέγουμε για τις χειμερινές εμφανίσεις μας είναι εκείνα τα οποία κινούνται σε γήινους ή ουδέτερους τόνους. Τα συγκεκριμένα χρώματα ή αποχρώσεις μπορούμε, φυσικά, να τα προτιμήσουμε κάθε εποχή, με εγγύηση ένα elegant και timeless look. Αναμφίβολα κάποιες από αυτές τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας τις προτιμάμε συχνότερα κάποιες εποχές της χρονιάς καθώς ταιριάζουν περισσότερο με τον καιρό αλλά και με τη διάθεση μας. Τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις συνηθίζουμε να τις εντάσσουμε στις εμφανίσεις μας κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες ενώ οι σκουρόχρωμες είναι εκείνες που αντιπροσωπεύουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Η quiet luxury τάση και η επικράτηση της στα top trends της χρονιάς καθιστά εύκολο και απόλυτα stylish, το να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση που κινείται σε ουδέτερους ή γήινους τόνους όπως το λευκό χρώμα ή το μπεζ και να δημιουργήσουμε ένα outfit με ένα απόλυτα chic matching combo. Οι φούστες που επιλέγουμε κατά τους χειμερινούς μήνες είναι συνήθως σε μαύρο, γκρι ή καφέ χρώμα ενώ μπορούμε επίσης να προτιμήσουμε μια leather ή μια denim φούστα για ένα stylish look, των οποίων οι χρωματικοί τόνοι θα είναι επίσης σκούροι έτσι ώστε να πετύχουμε ένα χειμερινό look.

Μία φούστα την οποία θα επιλέξουμε με μεγαλύτερη δυσκολία στις χειμερινές εμφανίσεις μας, είναι μία φούστα σε λευκό χρώμα. Μια φούστα ή φόρεμα σε λευκό χρώμα την κατατάσσουμε στο μυαλό μας σε μια περισσότερο ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κατηγορία, παρόλα αυτά, μια λευκή φούστα με ένα chic styling combo μπορεί να μας χαρίσει ένα απόλυτα κομψό look το οποίο θα ανταποκρίνεται στην quiet luxury τάση.

Την έμπνευση για το πώς να φορέσουμε μια λευκή φούστα αυτή την εποχή μας την χάρισε η Ραφαέλα Ψάρρου. Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε να φορέσει μία mini φούστα σε λευκό χρώμα την οποία συνδύασε ιδανικά με γκρι ανοιχτόχρωμο πουλόβερ ζιβάγκο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Δες την εμφάνισή της


Λευκές φούστες to get the look

Mini φούστα σατέν, Zara

Φούστα pencil με χνουδωτή πλέξη, H&M

Μίνι φούστα σε όψη δερματίνης με ασύμμετρη λεπτομέρεια, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ