Follow us

Τα 2 χρώματα που επιλέγουν στα ski outfits τους οι πιο κομψές fashionistas

Τα δύο χρώματα που πρωταγωνιστούν στα looks των κομψών fashionistas στις αποδράσεις τους σε χιονοδρομικό κέντρο

Τα 2 χρώματα που επιλέγουν στα ski outfits τους οι κομψές fashionistas Splash News / Ideal Images

Η εποχή του χρόνου όπου μπορούμε να αποδράσουμε από την πόλη έτσι ώστε να δούμε χιόνια ή να κάνουμε δραστηριότητες στα χιόνια, όπως σκι, έχει φτάσει. Στα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας μας, όπως και του εξωτερικού, μπορούμε να αποδράσουμε αναζητώντας την αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας που μας προσφέρουν αυτά τα μέρη όπως και να απολαύσουμε τις δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε σε αυτά.

Είτε είσαι λάτρης του σκι είτε επιθυμείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις είτε απλά θέλεις να περάσεις τον χρόνο σου στο σαλέ όσο οι φίλοι σου θα απολαμβάνουν το χιόνι, το dress code για αυτά τα μέρη είναι συγκεκριμένο όχι μόνο για το stylish look που αποδίδει αλλά και για χρηστικούς λόγους, όπως το να σε προστατεύσουν από το κρύο. Για να αθληθείς κάνοντας σκι χρειάζεται συγκεκριμένος εξοπλισμός και σίγουρα ισοθερμικά ρούχα τα οποία θα σε κρατήσουν ζεστή. Πέρα όμως από τον πρακτικό λόγο ύπαρξης τους, σημαντικό είναι να φοράμε ρούχα τα οποία μας εκφράζουν, ακόμα και σε αυτές τις περιστάσεις, έτσι ώστε να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα με το outfit μας.

Οι fashionistas που έχουν ήδη επισκεφθεί χιονοδρομικά κέντρα και κάνουν σκι ή άλλες δραστηριότητες στο χιόνι, μας εμπνέουν με τις chic και cool εμφανίσεις τους ενώ παρατηρήσαμε πως για τις πιο κομψές εμφανίσεις τους προτιμούν total white ή total black looks ενώ συχνά επιλέγουν και black & white looks είτε συνδυάζοντας τη μαύρη φόρμα τους με λευκές moon boots είτε επιλέγοντας black & white ρούχα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές εμφανίσεις για να πάρεις έμπνευση για τις εξορμήσεις σου σε χιονοδρομικό κέντρο.

Τα looks των fashionistas που μας εμπνέουν




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ