Follow us

To statement κοστούμι της Γαίας Μερκούρη είναι ιδανικό για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις

Το εντυπωσιακό κοστούμι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις βραδινές εμφανίσεις σου

To statement κοστούμι της Γαίας Μερκούρη είναι ιδανικό για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις Instagram

Είναι αρκετά τα items της σεζόν τα οποία έχουν ξεχωρίσει και τα έχουμε καταχωρήσει στο μυαλό, και την γκαρνταρόμπα μας ως staples. Εκείνα όμως τα οποία έχουν καταφέρει να μπουν δυναμικά στην γκαρνταρόμπα μας είναι αυτά τα οποία ακόμη κι αν παρέλθουν οι τάσεις της μόδας που μας τα προτείνουν, θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας. Το κοστούμι είναι αναμφίβολα το two piece που παρά τη διαχρονικότητα του, τη φετινή σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει και να πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις μας σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές του.

Τα κλασικά κοστούμια είναι αυτά τα οποία είδαμε, και φορέσαμε, περισσότερο, με τις γήινες και τις ουδέτερες αποχρώσεις να επικρατούν στα street style looks λόγω της quiet luxury τάσης. Ποικιλία πέρα από τα χρώματα βρίσκουμε και στις γραμμές των κοστουμιών, loose παντελόνες, παντελόνια σε ίσια γραμμή, καμπάνα, skinny όπως και ankle cut είναι κάποιες από τις επιλογές μας για το bottom μέρος του κοστουμιού μας ενώ στο blazer του βρίσκουμε στενή γραμμή, loose, oversized όπως και σταυρωτό σακάκι.

Πέρα όμως από τις ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις πολλά ήταν τα κοστούμια που είδαμε να επιλέγουν τα αγαπημένα μας fashion it girls σε έντονα χρώματα, με patterns, και δημιουργημένα από ιδιαίτερα υφάσματα όπως βελούδο ή sequin. Μία ακόμη επιλογή σε ένα statement κοστούμι μας προτείνει με πρόσφατη εμφάνιση της η Γαία Μερκούρη.

Η Γαία Μερκούρη σε βραδινή έξοδο της επέλεξε να συνδυάσει δυο επίκαιρες τάσεις της σεζόν, εκείνη που θέλει τα κοστούμια να πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας όπως και την τάση των metallics. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο και statement κοστούμι το οποίο αποτελείται από μεταλιζέ blazer και παντελόνα σε ciel απόχρωση από τη Vassia Kostara. Το bold look της ολοκλήρωσε με μαύρο tank top και διακριτικά κοσμήματα.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Ciel blazer, Vassia Kostara

Ciel Pants, Vassia Kostara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ