Follow us

Αυτή η καμπαρντίνα από τη Zara με 80% έκπτωση είναι μία επένδυση για τη συλλογή σου

Ένα από τα items που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις

Αυτή η καμπαρντίνα από τη Zara με 80% έκπτωση είναι μία επένδυση για τη συλλογή σου Splash News / Ideal Images

Αναμφίβολα τον χειμώνα τα παλτό είναι η go to επιλογή μας όσον αφορά τα πανωφόρια που επιλέγουμε, όμως τις ημέρες όπου η θερμοκρασία μας το επιτρέπει, δεν είναι στιλιστικά απαγορευτικό να φορέσουμε ένα πιο λεπτό πανωφόρι, έχοντας δημιουργήσει το κατάλληλο layering. Συγκεκριμένα, μία καμπαρντίνα μπορεί να έχει κυρίως φθινοπωρινό και ανοιξιάτικο χαρακτήρα, όμως λόγω της ιδιαίτερης γραμμής της εάν επιθυμήσουμε να τη φορέσουμε και κατά την περίοδο του χειμώνα, μπορούμε.

Πέραν όμως από το εάν θα τη φορέσουμε ή όχι, μία καμπαρντίνα είναι επένδυση για οποιαδήποτε γυναικεία γκαρνταρόμπα, κάνοντας μας να την βάζουμε στο καλάθι αγορών μας ακόμη κι αν δεν είναι "η εποχή της", πόσο μάλλον εάν ανακαλύψουμε μία ιδιαίτερη καμπαρντίνα κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Ακόμη κι αν δεν ταιριάζει στο στιλ σου το να φορέσεις μία καμπαρντίνα αυτή την εποχή, μπορείς πάντα να εξοπλίζεις, όταν σου δίνεται η ευκαιρία, την ανοιξιάτικη και φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Στη Zara ανακαλύψαμε μία ιδιαίτερη καμπαρντίνα από lyocell σε σκούρα λαδί απόχρωση και ξεβαμμένη όψη, η οποία βρίσκεται στα εκπτωτικά είδη του brand.

Συνδύασε τη με τζιν παντελόνια, κολάν, φόρμες, φορέματα αλλά και maxi φούστες για loose και stylish looks. Εάν επιλέξεις να τη φορέσεις αυτή την εποχή συνδύασε τη με oversized ζακέτες και πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look σου με ζεστά πλεκτά κασκόλ.

Η καμπαρντίνα από τη Zara

Αυτή η καμπαρντίνα από τη Zara με 80% έκπτωση είναι μία επένδυση για τη συλλογή σου
Καμπαρντίνα από lyocell με ξέβαμμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ