Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο ζεστό πουλόβερ | Θα το βρεις σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις

Το cozy σύνολο που φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε τα πιο σημαντικά items του χειμερινού στιλ, τα πλεκτά πουλόβερ θα ήταν σίγουρα η πρώτη μας σκέψη. Ο λόγος είναι πως μας προστατεύουν από τη χαμηλή θερμοκρασία, ενώ παράλληλα μπορούμε να τα φορέσουμε με διάφορους τρόπους. Σε περίπτωση που είσαι σε διαδικασία ανανέωσης της συλλογής σου, το πλεκτό πουλόβερ που φόρεσε πρόσφατα η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδανική επιλογή.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μία ανάρτηση στην οποία φαίνεται να φορά ένα πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο σε μία πολύ ιδιαίτερη λιλά απόχρωση. Το πουλόβερ της ανήκει στη συλλογή του high street brand Falconeri και μπορείς να το βρεις σε άλλες εννέα πολύ κομψές αποχρώσεις.

Τα πλεκτά πουλόβερ σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το λιλά που φοράει η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδανική επιλογή για να ανανεώσεις το χειμερινό στιλ σου. Εκτός από τις ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το μαύρο, τα χαρούμενα χρώμα πρόκειται να αναβαθμίσουν το στιλ σου χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με το styling.

Το χειμερινό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Πώς θα φροντίσεις τα πουλόβερ σου

#1 Αφαίρεσε με προσοχή τα χνούδια

Η εποχή των πουλόβερ επέστρεψε και μαζί της έφερε τα χνούδια. Όσο κι αν αγαπάς τα πουλόβερ θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός πως γεμίζουν χνούδια. Τα άσχημα νέα είναι πως αυτό δεν θα πάψει να συμβαίνει. Τα καλά νέα όμως είναι πως υπάρχει τρόπος για να τα αφαιρέσεις από το πλεκτό πουλόβερ σου. Εάν θέλεις λοιπόν να το φοράς για πολύ καιρό ακόμα, κάθε φορά που το φοράς, θα πρέπει να το καθαρίζεις.

Πώς θα το κάνεις; Θα πρέπει να τεντώνεις το πουλόβερ σου στο σημείο που υπάρχουν τα χνούδια και οι "κόμποι”, και στη συνέχεια να προσπαθείς να τα αφαιρέσεις, τραβώντας τα. Εάν αυτό φαίνεται κάπως δύσκολο ή εάν θέλεις να είσαι έξτρα προσεκτική μπορείς να τα κόψεις με ένα μικρό ψαλίδι.

#2 Μην τραβάς αλόγιστα τις κλωστές

Το πλεκτό σου πουλόβερ μπορεί να καταστραφεί τελείως εάν αποφασίσεις να τραβήξεις την κλωστή που κρέμεται. Το ίδιο επικίνδυνο είναι να κόψεις την εν λόγω κλωστή αφού κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργηθεί τρύπα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να την περάσεις εκεί που βρίσκεται το τράβηγμα και να την περάσεις από την άλλη πλευρά του πουλόβερ. Σταθεροποίησε την με έναν κόμπο, αλλά μην κόψεις το μέρος που περισσεύει.

Διαβάστε Επίσης

#3 Τα πάντα για το πλύσιμο

Θα συμφωνήσουμε πως εάν θέλεις να διατηρήσεις σαν καινούργιο το πουλόβερ σου θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά με το πλύσιμο του. Η καλύτερη τακτική μάλιστα είναι να μείνει μακριά από το πλυντήριο, αφού οι γρήγορες στροφές και το στύψιμο θα αλλοιώσουν την πλέξη και την υφή του. Η καλύτερη τακτική όμως είναι να το τοποθετήσεις σε κάποια λεκάνη με νερό και απορρυπαντικό -όχι κάποιο με πολύ έντονο άρωμα, αλλά κάποιο που είναι ειδικό για μάλλινα- και να το αφήσεις για κάποια λεπτά. Θα πρέπει να προσέξεις ώστε το νερό να είναι χλιαρό ή κρύο και τα πουλόβερ σου να μη μείνουν σε αυτό πάνω από 30 λεπτά.

Στη συνέχεια, στράγγιξε το πολύ καλά μέχρι να φύγει όλο το περιττό νερό. Ιδιαίτερο είναι και το στέγνωμα του, αφού είναι προτιμότερο να το απλώσεις οριζόντια σε κάποια απλώστρα και να μη το κρεμάσεις με μανταλάκια, αφού το βάρος του νερού μπορεί να καταστρέψει την ποιότητα του.

Get the Item

Μάξι Μπλούζα Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere Falconeri

Μάξι Μπλούζα Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere Falconeri

Μάξι Μπλούζα Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere Falconeri

Μάξι Μπλούζα Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere Falconeri

Μάξι Μπλούζα Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ