Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε σε night out έξοδο της ένα look με κομμάτια που έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας

Το σύνολο που μπορούμε με ευκολία να αντιγράψουμε στις βραδινές εμφανίσεις μας

Αθηνά Οικονομάκου | Πώς αναβάθμισε το κοστούμι της για μία βραδινή έξοδο Instagram

Στην καθημερινότητα μας είναι περισσότερο εύκολο να συνδυάσουμε τα outfits τα οποία θα μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν σε κάθε πιθανή περίσταση έτσι ώστε να μας παρέχουν πρακτικότητα, άνεση, ευελιξία αλλά και στιλ. Όσον αφορά τις βραδινές μας εμφανίσεις, οι περισσότερες από εμάς προβληματιζόμαστε καθώς είναι αρκετές οι φορές που χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα look το οποίο θα είναι stylish αλλά και δεν θα χρειαστεί να αναλώσουμε αρκετό χρόνο μέχρι να το δημιουργήσουμε.

Και ενώ μπορεί να έχουμε κάποιες επιλογές στο μυαλό μας για τα βραδινά μας looks, όπως τα θηλυκά και go to φορέματα της συλλογής μας ή άνετες και stylish παντελόνες, είναι κάποιες περιστάσεις στις οποίες αναζητάμε την άνεση στο styling όπως και στο σύνολο μας ακόμη και στα night outs μας. Μια πάντα επίκαιρη και ασφαλής επιλογή που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε ένα denim παντελόνι και ένα βραδινό top. Τα denim παντελόνια της συλλογής μας διατίθενται τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις μας εάν φροντίσουμε να τα συνδυάσουμε με το ανάλογο και σωστό styling combo.

Το matching combo που μπορεί να δημιουργήσει η κάθε μια από εμάς με ευκολία, καθώς είναι με κομμάτια που έχουμε όλες στην γκαρνταρόμπα μας, είναι αυτό που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη βραδινή έξοδο της. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα αμάνικο top σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνιση της


Το look με ένα denim παντελόνι και ένα μαύρο top μπορείς να το ολοκληρώσεις επιλέγοντας ένα μαύρο blazer και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια ή γόβες επίσης σε μαύρο χρώμα.

Σύνολα με denim παντελόνι για τις night out εμφανίσεις σου



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ