Follow us

Τα travel looks των fashion it girls αυτή την εποχή

Πώς να ταξιδέψεις με άνεση και στιλ σύμφωνα με τις ενημερωμένες fashionistas

street style Splash News / Ideal Image

Κάποιες εποχές του χρόνου είναι περισσότερο σύνηθες το να ταξιδεύουμε ή να ετοιμάζουμε τις εξορμήσεις μας, όπως είναι το καλοκαίρι. Πέρα όμως από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, καθ' όλη την χρονιά μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες για αποδράσεις έτσι ώστε να αλλάξουμε παραστάσεις και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Σε κάθε πλάνο εξόρμησης μας για διακοπές, ανεξάρτητα από τις ημέρες που πρόκειται να διαθέσουμε, ετοιμάζουμε τη βαλίτσα με τα ρούχα και τα outfits που πρόκειται να μας κρατήσουν stylish και άνετες με βάση τον προορισμό που κατευθυνόμαστε και την εποχή στην οποία πρόκειται να ταξιδέψουμε. Πέρα όμως από τα κομμάτια τα οποία θα χρειαστούμε κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μεγίστης σημασίας είναι και το σύνολο με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψουμε.

Με όποιο μέσο κι αν σκοπεύουμε να ταξιδέψουμε, είτε με αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο, αυτό που είναι πρωταρχικής σημασίας είναι το να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα άνετο look το οποίο ταυτόχρονα θα μας εκφράζει στιλιστικά, έτσι ώστε να αισθανόμαστε cozy αλλά και stylish λίγο πριν ξεκινήσουμε την περιπέτεια του ταξιδιού μας. Αυτή την εποχή είναι σημαντικό να προστατευτούμε από το κρύο αλλά ταυτόχρονα να έχουμε επιλογή να μείνουμε περισσότερο λεπτά ντυμένες τις στιγμές που θα το χρειαστούμε.

Puffer jackets, leggings, φόρμες, cozy πουλόβερ και cardigans, πλεκτά co ords, denim παντελόνια και fluffy παλτό είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορείς να διαλέξεις για το ταξίδι σου. Ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια όπως sneakers, Ugg μποτάκια, ankle boot μποτάκια ή chunky loafers, είναι απαραίτητα για να διασφαλίσεις την ευστάθεια και την άνεση σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο stylish looks των fashion it girls που θα σου χαρίσουν το fashion inspo που χρειάζεσαι έτσι ώστε να ταξιδέψεις με στιλ και ευελιξία.

Τα looks που θα σου χαρίσουν travel fashion inspo







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ