Follow us

Πώς να φορέσεις με στιλ το τζιν σου | Οι ενημερωμένες fashionistas προτείνουν

Τα looks που προτιμούν οι fashionistas όταν φοράνε τζιν παντελόνι

Πώς να φορέσεις με στιλ το τζιν σου | Οι fashionistas προτείνουν Splash News / Ideal Images

Όποιες κι αν είναι οι τάσεις που επικρατούν πάντα θα καταφέρνουμε να τις συνδυάζουμε με τα denim παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας. Είτε πρόκειται για minimal trends είτε για statement, ένα τζιν παντελόνι είναι πάντα η go to επιλογή μας όποια εποχή κι αν διανύουμε όπως και όποια και εάν είναι η περίσταση. Οι λόγοι είναι αρκετοί και ο κυριότερος είναι η στιλιστική ευελιξία που μας προσφέρει ένα denim παντελόνι όπως και ένα διαχρονικό και άνετο look. Όλες τις εποχές, όπως και κάθε γυναίκα επιλέγει να συνδυάσει το denim παντελόνι της με πολλές και διάφορες επιλογές, που όλες μας εξυπηρετούν στο να δημιουργήσουμε διαφορετικά σύνολα.

Για τη φετινή σεζόν, τα αγαπημένα μας fashion it girls έχουν ήδη μοιραστεί με τους followers τους τα σύνολα που δημιούργησαν με ένα τζιν παντελόνι δίνοντας μας την έμπνευση που χρειαζόμαστε για τις day to day εμφανίσεις μας.


Συνδύασε ένα parka coat με ένα denim παντελόνι και ένα πουλόβερ, ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες για να δώσεις αρμονικά ένα formal look στο σύνολο σου.


Ένα denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση ταιριάζει ιδανικά με ένα faux fur coat. Το casual στοιχείο του denim σε συνδυασμό με το formal look που δίνει ένα faux fur coat δημιουργεί ένα casual chic look ιδανικό για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.



Αναμφίβολα μπορείς να συνδυάσεις ένα denim παντελόνι σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα με ένα oversized παλτό επίσης σε μαύρο χρώμα για ένα κομψό total black look.


Ένα oversized σακάκι σε συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι καμπάνα ή wide leg πρόκειται να σου χαρίσει ένα cool loose στιλ με ευκολία.


Για ένα casual look με ένα denim παντελόνι το οποίο θα σε εξυπηρετήσει με άνεση τις πρωινές ώρες χαρίζοντας σου ταυτόχρονα στιλ, είναι να το συνδυάσεις με ένα leather jacket σε μαύρο ή καφέ χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι loafers ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια, ανάλογα με τις περιστάσεις και το στιλ σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ