Follow us

90s comeback | Το παντελόνι που πρόκειται να αντικαταστήσει τα κολάν

Το παντελόνι που κάνει comeback από τα 90s που θα δούμε παντού και θα φορέσουμε

90s comeback | Το παντελόνι που πρόκειται να αντικαταστήσει τα κολάν Splash News / Ideal Images

Η νοσταλγία των 90s και των trends της δεκαετίας είναι εμφανής καθώς κάθε χρονιά ένα νέο "ξεχασμένο” item ή τάση είναι στο προσκήνιο, με τις ενημερωμένες fashionistas να είναι εκείνες που το φορούν πρώτες προτείνοντας μας styling tips για να εντάξουμε το εκάστοτε blast from the past trend στις εμφανίσεις μας. Και ενώ έχουμε ήδη δει αρκετά trends να αναβιώνουν εποχές και στιγμές φήμης ξανά, όπως η denim on denim τάση, η μόδα των chokers όπως και η τάση των cargo παντελονιών, είναι κάποιες τάσεις τις οποίες δεν περιμέναμε πως θα δούμε να κάνουν comeback. Το latest 90s trend που επανέρχεται στις τάσεις της μόδας είναι το pedal pusher παντελόνι ή αλλιώς capri.


Τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε τα μήκη στα παντελόνια και τις φούστες που μας προτείνονται να εναλλάσσονται, γι' αυτό και τα capri παντελόνια έρχονται στο προσκήνιο προσφέροντας μας μία midi στιλιστική λύση. Και ενώ μπορεί αυτή την εποχή να είναι περισσότερο δύσκολο να συνδυάσουμε ένα capri παντελόνι, αυτή είναι η εποχή όπου προετοιμάζουμε και εξοπλίζουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.


Κι αν σου φαίνεται δύσκολο να συνδυάσεις ένα capri παντελόνι ακόμη και την άνοιξη, τότε πρέπει απλά να το εντάξεις στα looks σου όπως και ένα κολάν. Με baggy T-shirts, tank tops και oversized jackets, blazers αλλά και λεπτά oversized πουλόβερ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ