Follow us

Το πολύ θηλυκό top που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities και θα φορέσουμε την άνοιξη

Η γραμμή που προτιμούν στα tops τους αυτή την εποχή όλο και περισσότερες Ελληνίδες celebrities

Το πολύ θηλυκό top που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities και θα φορέσουμε την άνοιξη Instagram

Μπορεί μία γυναίκα να ενημερώνεται πλήρως για τις τάσεις που πρωταγωνιστούν την εκάστοτε σεζόν, όμως σε κάθε εποχή δημιουργούνται, κυρίως από τα fashion it girls, micro trends, φέρνοντας στο προσκήνιο γραμμές όπως και χρώματα τα οποία προτείνονται ως απόλυτα ενημερωμένα και επίκαιρα για την περίοδο που διανύουμε.

Παρατηρώντας τα looks των fashionistas ανακαλύπτουμε μικρές λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν τα σύνολα μας. Στα outfits των αγαπημένων μας stylish Ελληνίδων celebrities παρατηρήσαμε την προτίμηση τους σε μία συγκεκριμένη γραμμή top, η οποία προσδίδει θηλυκότητα αλλά και στιλ, αναβαθμίζοντας στιλιστικά με έναν εύκολο τρόπο οποιοδήποτε look.

Συγκεκριμένα παρατηρήσαμε πως οι Ελληνίδες celebrities προτιμούν off shoulder tops τα οποία αναδεικνύουν τους θηλυκούς γυναικείους ώμους, προσφέροντας ένα διακριτικό sexiness στις εμφανίσεις τους. Κοντομάνικα, μακρυμάνικα, πλεκτά ή ζέρσεϊ, τα συγκεκριμένα tops προσδίδουν μία ιδιαίτερη και stylish πινελιά σε οποιοδήποτε look, όσο απλό κι αν είναι. Πέρα όμως από τα off shoulder tops, παρατηρούμε πως η εν λόγω off shoulder γραμμή προτιμάται ιδιαίτερα και στα φορέματα που επιλέγουν, casual, όπως το πλεκτό off shoulder dress της Χριστίνας Μπόμπα ή formal όπως το balloon dress της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks των Ελληνίδων celebrities έτσι ώστε να σου προσφέρουμε το fashion inspo που χρειάζεσαι για να εντάξεις στις εμφανίσεις σου το off shoulder "trend".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Φαίη Σκορδά


Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πολύ θηλυκό top που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities και θα φορέσουμε την άνοιξη


Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου


Ευγενία Σαμαρά


Ήβη Αδάμου



Δανάη Μπάρκα


Χριστίνα Μπόμπα


Μπέττυ Μαγγίρα

Μελίνα Νικολαϊδη


Ελένη Βουλγαράκη

Βουλγαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ