Follow us

Τα 5 παπούτσια που εμπιστεύονται οι Scandi fashion experts στις εμφανίσεις τους

Τα 5 είδη παπουτσιών που επιλέγουν οι Σκανδιναβές fashionistas για chic looks

Τα 5 παπούτσια που εμπιστεύονται οι Scandi fashion experts στις εμφανίσεις τους Splash News / Ideal Images

Οι Σκανδιναβές fashion experts θεωρούνται από τις πιο stylish γυναίκες παγκοσμίως με το στιλ τους να είναι σημείο αναφοράς. Οι γυναίκες από την Σκανδιναβία μοιάζουν να έχουν έμφυτο το χάρισμα του cool και effortless styling δημιουργώντας διαχρονικά σύνολα τα οποία μας εμπνέουν για τις δικές μας εμφανίσεις. Οι Scandi fashionistas επιλέγουν να φορέσουν minimal φορέματα, oversized πουλόβερ, έντονα χρώματα και ρούχα που κάνουν καλή εφαρμογή, διατηρώντας έτσι ένα ανεπιτήδευτο chic look.

Πέρα όμως από τα ρούχα τα οποία επιλέγουν οι Scandinavian fashion lovers, τα παπούτσια με τα οποία ολοκληρώνουν τα looks τους είναι επίσης της ίδιας κομψής αισθητικής. Τα παπούτσια τα οποία παρατηρούμε πως εμπιστεύονται είναι εκείνα που τους προσφέρουν πρακτικότητα και στιλιστική ευελιξία γι' αυτό και τα flat ζευγάρια είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της shoe wardrobe τους.

Τα παπούτσια που επιλέγουν οι Scandi fashionistas

Ballet flats

Τα ballet flats ή αλλιώς μπαλαρίνες, μπορεί να είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που έχουν ταυτιστεί με τη μόδα των Γαλλίδων fashion lovers, όμως η αλήθεια είναι πως οι μπαλαρίνες είναι το ίδιο αγαπητές και must και στη συλλογή των Σκανδιναβών fashion it girls.


Slingbacks

Sleek και επίκαιρες, οι slingback γόβες ταιριάζουν απόλυτα με την minimal σκανδιναβική αισθητική και συνηθίζουν να είναι τα ψηλοτάκουνα που επιλέγουν συχνότερα εάν δεν προτιμήσουν ένα ζευγάρι flat παπούτσια.


Sneakers

Οι γυναίκες της Σκανδιναβίας που αγαπούν τη μόδα μπορούν να κάνουν pull off ένα casual look με μεγάλη ευκολία και επιτυχία γι' αυτό και σε πολλά από τα outfits τους παρατηρούμε την προτίμηση που δείχνουν στα sneakers.


Mary Janes

Μπορεί οι Σκανδιναβές να δείχνουν συνήθως προτίμηση στα άνετα και ευέλικτα flats, όταν όμως επιλέγουν να φορέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια διαλέγουν εκείνα που πρόκειται να τους χαρίσουν μία stylish chic εμφάνιση, γι' αυτό και προτιμούν συχνά την heeled version των κλασικών Mary Janes και όχι την flat.


Απλές μπότες ή μποτάκια

Ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια είναι μία must προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα όπως και σε κάθε capsule wardrobe. Οι απλές γραμμές είναι αυτές που προτιμούν οι Scandi fashionistas, γι' αυτό προτίμησε pointy ή με τετράγωνη μύτη και επέλεξε να τις συνδυάσεις με wide leg ή καμπάνα παντελόνι για να υιοθετήσεις το look τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ