Follow us

Τα 3 leather jackets από την Stradivarius που μπορείς να αποκτήσεις με 25% έκπτωση

Τα 3 leather jackets από την Stradivarius που μπορείς να αποκτήσεις με 25% έκπτωση Splash News / Ideal Images

Ανεξάρτητα από τα κυρίαρχα fashion trends, υπάρχουν κλασικά και timeless fashion items που αντιπροσωπεύουν την κάθε εποχή. Και ενώ η κάθε γυναίκα έχει το δικό της, μοναδικό στιλ, έχοντας όλες αυτές τις επιλογές στη συλλογή της διαλέγει ανάλογα και τα σύνολα με τα οποία θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις της.

Ένα από τα κλασικότερα pieces της χειμερινής γυναικείας γκαρνταρόμπας, που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και staple, είναι τα leather jackets. Πλέον τα leather jackets μπορούμε να τα βρούμε σε ποικιλία επιλογών για να διαλέξουμε ποιο ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και το γούστο μας, όπως και ποιο συνδυάζεται ευκολότερα με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Τα leather jackets τα βρίσκουμε στην αγορά συχνότερα σε μαύρο χρώμα ενώ και χρώματα όπως το καφέ και το γκρι είναι επίσης κλασικές και διαχρονικές εκδοχές του.

Τα πανωφόρια τα οποία επιλέγουμε μπορούν να μας διευκολύνουν ιδιαίτερα στην επίτευξη ενός cool και casual συνόλου το οποίο θα μας κάνει να αισθανόμαστε stylish όπως και ο εαυτός μας. Την περίοδο των εκπτώσεων είναι σημαντικό να επιλέγουμε pieces τα οποία είναι επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας και αναμφίβολα ένα leather jacket μπορεί να θεωρηθεί μία σημαντική προσθήκη στη συλλογή μας.

Στην Stradivarius ανακαλύψαμε τρία leather jackets μαύρου χρώματος τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και στιλ και μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση. Η double face επένδυση που έχουν τα δύο jackets από τα τρία, πέρα από το ότι προσθέτει στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας, καταφέρνει να μας προστατεύει από το κρύο όποτε το έχουμε ανάγκη.

Τα leather jackets από την Stradivarius

Μπουφάν bomber double face, Stradivarius

Jacket με εφέ δέρματος και τσέπες, Stradivarius

Jacket double face με εφέ δέρματος, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ