Follow us

Το dress code είναι "κομψή με αθλητικό look" | Η Μπέττυ Μαγγίρα δείχνει πως θα το πετύχεις

Η street style εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα στο κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια, το athleisure στιλ είναι ιδιαιτέρως διάσημο στο street style, αφού ολοένα και περισσότερες fashionistas στρέφουν την προσοχή τους στην άνεση που προσφέρουν τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Ακριβώς αυτή την τάση υιοθέτησε πρόσφατα και η Μπέττυ Μαγγίρα. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να φορά μία ροζ μπλούζα φούτερ με μαύρο κολάν, κάλτσες και αθλητικά παπούτσια. Ολοκλήρωσε την casual εμφάνισή της με ένα καρό παλτό στις αποχρώσεις του μοβ και του πράσινου. Όσον αφορά στα αξεσουάρ που επέλεξε είναι τα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο.

Το athleisure look της Μπέττυς Μαγγίρα

Το dress code είναι "κομψή με αθλητικό look" | Η Μπέττυ Μαγγίρα δείχνει πως θα το πετύχεις
Μπέττυ Μαγγίρα

Πώς θα αναβαθμίσεις το athleisure style σου

-1 Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει μία μπλούζα φούτερ. Το εν λόγω top συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας και να πρωταγωνιστεί στο street style. Σε ένα athleisure σύνολο, η μπλούζα φούτερ μπορεί εύκολα να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα κολάν ή ένα εξίσου αθλητικό bottom, κάντε layering φορώντας ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα ζιβάγκο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σύγχρονο.

-2 Όταν το athleisure στιλ αφορά στο γυμναστήριο, τα αξεσουάρ μοιάζουν κάπως περιττά. Όταν πρόκειται όμως για τα athleisure σύνολα που φοράς στην καθημερινότητα, τότε τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του look σας. Ένα καπέλο, bucket ή jockey, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ακόμα και οι κάλτσες μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο.

-3 Μία ακόμα έξυπνη συμβουλή μόδας για να αναβαθμίσεις το athleisure style σου είναι τα πανωφόρια. Ένα εντυπωσιακό παλτό για παράδειγμα, είναι σίγουρα μια πολύ κομψή επιλογή. Ακριβώς αυτό το styling tip ακολούθησε και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ