Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το καφέ δερμάτινο παντελόνι με τον αγαπημένο τρόπο των fashionistas

Το χειμερινό look της Ελένης Μενεγάκη.

MissBloom TEAM
elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Τα τελευταία χρόνια, μία από τις τάσεις της μόδας που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη των πιο διάσημων fashionistas είναι τo leather trend. Δερμάτινα παντελόνια και φορέματα, φούστες και πανωφόρια, ολόσωμες φόρμες και πουκάμισα έχουν αναδειχθεί ως must have κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ σου με ευκολία. Ένα από αυτά τα items φόρεσε πρόσφατα και η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη" στη μεσημεριανή ζώνη του Mega δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να έχει υιοθετήσει το leather trend. Η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε ένα πουλόβερ ζιβάγκο σε έντονη μπλε απόχρωση με ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι σε flare γραμμή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι.

Τα δερμάτινα παντελόνια σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο και το καφέ είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου. Έχουν τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με τα υφασμάτινα παντελόνια, ενώ η όψη του faux δέρματος κάνει το αποτέλεσμα πιο ιδιαίτερο.

Το winter look της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ