Follow us

Ρομαντισμός & Αισθησιασμός | Τα ωραιότερα εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου από τη Yamamay

Spread the love με τη συλλογή της Yamamay για τον Άγιο Βαλεντίνο.

MissBloom TEAM
Ρομαντισμός & Αισθησιασμός | Τα ωραιότερα εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου από τη Yamamay Courtesy of Yamamay

Ο Άγιος Βαλεντινός είναι η ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Με μία ευρύτερη έννοια, όμως, είναι μια μέρα που γιορτάζουμε την αγάπη είτε αυτή απευθύνεται σ' ένα συγκεκριμένο άτομο είτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Η διάθεσή μας είναι ρομαντική και ο αισθησιασμός περιβάλλει τα πάντα και ο καλύτερος τρόπος για να ικανοποιήσουμε αυτά τα συναισθήματα είναι να νιώσουμε θηλυκές. Τα εσώρουχά μας αναλαμβάνουν να παίξουν κεντρικό ρόλο στο mood της ημέρας και η συλλογή που η Yamamay εμπνέεται από τον Άγιο του έρωτα προσφέρει μία μοναδική ποικιλία από εσώρουχα και κομμάτια για το σπίτι, όπως πιτζάμες και babybolls, για να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, το στιλ σου και την περίσταση.

Ρομαντισμός & Αισθησιασμός | Τα ωραιότερα εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου από τη Yamamay

Η Valentine συλλογή της Yamamay και γιατί να την επιλέξεις

H συλλογή Yamamay για του Αγίου Βαλεντίνου είναι πλούσια σε ρομαντισμό, αισθησιασμό και συναίσθημα. Το ξεχωριστό στιλ της Yamamay διαπερνάει τα κομμάτια που αυτή φιλοξενεί και τα εμπλουτίζει με λεπτή δαντέλα και κεντήματα. Τα σετ εσωρούχων, τα κορμάκια, τα σλιπ, οι πιτζάμες, τα babydolls, τα κιμονό και τα νυχτικά μεταμορφώνονται σε έργα αγάπης, που θα σε συντροφεύουν στις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωή σου - και όχι μόνο! Η συλλογή περιλαμβάνει, επίσης, πιτζάμες που συνδυάζουν ρομαντισμό και κομψότητα, δημιουργώντας μια σοφιστικέ και σέξι ατμόσφαιρα.

Yamamay Βαλεντίνος

Τα κομμάτια που εκπροσωπούν το στιλ Yamamay δεν είναι απλά κομμάτια που φοράς στην καθημερινότητά του, εκπροσωπούν μία μεγαλύτερη εμπειρία που σε κάνει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή και να νιώθεις άνετη, κομψή και γοητευτική σε κάθε περίσταση. Χάρη στα πρακτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τα κομμάτια της Yamamay σου παρέχουν την ασφάλεια και τη σιγουριά της σωστής και άνετης εφαρμογής, διαθέτουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν αντοχή και διάρκεια, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός τους τα κάνει πάντα επίκαιρα στη μόδα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλυτου συναισθήματος. Αυτού που πηγάζει από την αυτοπεποίθηση ότι είσαι κομψή εξωτερικά και εσωτερικά μ' ό,τι φοράς.

Ειδικά, για του Αγίου Βαλεντίνου, τα κομμάτια Yamamay αντανακλούν τον απαραίτητο αισθησιασμό, δυναμισμό και τη θηλυκότητα που επιβάλλει η μέρα, χωρίς ωστόσο να περιορίζονται μόνο γι' αυτή. Τα εσώρουχα, τα lingerie και τα nightwear της Yamamay προορίζονται για το πάθος που θέλεις να βάζεις σε κάθε ημέρα της ζωής σου!

Yamamay Βαλεντίνος

Οι σειρές της συλλογής & όσα ξεχωρίσαμε

Όπως είπαμε, η συλλογή της Yamamay για του Αγίου Βαλεντίνου έχει να επιδείξει μια τεράστια ποικιλία σε επιλογές που απευθύνονται σε όλα τα γούστα. Τις σειρές μπορείς να βρεις από σετ εσώρουχα που συνδυάζουν τη girly πλευρά σου με τη σέξι διάθεση ή εσώρουχα που σε μεταμορφώνουν στην απόλυτη femme fatale. Θα βρεις ακόμα κορμάκια, babybolls και κιμονό που θα βάλουν την "πιπεράτη" πινελιά στις ιδιαίτερες περιστάσεις με τον σύντροφό σου, ή απλά θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και δυναμικά σε μια βραδιά που θα χαλαρώνεις στο σπίτι σου.

Yamamay Βαλεντίνος

LADY LOVE

Τα κομμάτια της σειράς Lady Love χαρακτηρίζονται από ρομαντική διάθεση με μια πινελιά αισθησιασμού. Είναι κατασκευασμένα από μαύρο τούλι και διακοσμημένα με κεντημένα ροζ τριαντάφυλλα με ένα λεπτό διάφανο φινίρισμα. Η σειρά περιλαμβάνει μπουστάκια, βραζιλιάνικα push ups, στρινγκ και ζαρτιέρες, καθώς και πιτζάμες σε garcon σχεδιασμό από σατέν ζακάρ με καρδιές και μαύρες πιέτες σε αντίθεση. Όλα τα κομμάτια έχουν κατασκευαστεί με ίνες REC.

Yamamay Lady Love
Yamamay Lady Love

LADY LOVE II

Αυτή η ακαταμάχητη μίνι σειρά αποτελείται από μπαλκονέ σουτιέν και στρινγκ, φτιαγμένα από τούλι με κεντήματα λουλουδιών σε μια λεπτή ροζ βάση και κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες ίνες.

Yamamay Lady Love 2
Yamamay Lady Love 2

BOMBSHELL

Η σειρά Bombshell φιλοξενεί κομμάτια από υφασμάτινο τούλι και αντιθέσεις με βολάν. Η εκλεπτυσμένη έκρηξη χρωμάτων και διάφανων υλικών, που τη χαρακτηρίζει, δημιουργήθηκε για τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τους ζωντανούς τόνους. Τα μοντέλα, χωρίς ενίσχυση, εμπλουτίζονται επίσης με λεπτομέρειες πλεξούδας σε ζωηρό φούξια και κόκκινο χρώμα, βάζοντας μια πινελιά πρωτοτυπίας. Η σειρά περιλαμβάνει: σουτιέν μπαλκονέ, μπραλέτ, κορμάκι, βραζιλιάνικο σλιπ και στρινγκ.

Yamamay Bombshell
Yamamay Bombshell
Yamamay Bombshell

LADYLIKE

Κομψή και πολυτελής, η σειρά Ladylike φιλοξενεί κομμάτια από σατέν, εμπλουτισμένα με δαντέλα με μοτίβο λουλουδιών, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες ίνες. Επίσης, μας συστήνει έναν chic δίχρωμο συνδυασμό σε μετάξι και μαύρο, εμπλουτισμένο με λαμπερές λεπτομέρειες που φέρουν ένα λογότυπο δαχτυλίδι. Στη σειρά αυτή θα βρεις κομμάτια όπως αδόμητο μπραλέτ, push up σουτιέν, ενισχυμένο σουτιέν balconette, κορμάκι, βραζιλιάνικο σλιπ, στρινγκ και ψηλόμεσο σλιπ, αλλά και ένα νυχτικό και ένα σλιπ με ευέλικτες δυνατότητες για κάθε περίσταση.

Yamamay Ladylike
Yamamay Ladylike

LADYROSE

Από δαντέλα και τούλι με τρισδιάστατα φλοράλ appliqués, τα σχέδια της Ladyrose αποτελούν must-haves για κάθε γκαρνταρόμπα εσωρούχων πριν από την άνοιξη. Για τη σειρά αυτή έχουν δημιουργηθεί: μπουστάκι με ενίσχυση, σατέν κορμάκι με επένδυση και επιθέματα ώμων και ένα κιμονό.

Yamamay Ladyrose

LIGHTSHINE

Τα σχέδια της σειράς Lightshine από απαλές glossy ανακυκλωμένες μικροΐνες διακρίνονται για τη μινιμαλιστική τους εμφάνιση και τις καθαρές γραμμές. Τα κομμάτια φέρουν τεχνολογία συγκόλλησης χωρίς ραφή. Mπραλέτ, κορμάκια και ψηλόμεσα σλιπ κατασκευάζονται από ύφασμα διπλής επίστρωσης και εγγυώνται κάλυψη, άνεση και άψογο στιλ.

Yamamay Lightshine

TRUE LOVE

H True Love είναι μια πολυτελής σειρά κεντητών εσωρούχων από τούλι και σατέν, εμπλουτισμένα με ένθετα μακραμέ και υλικό από ανακυκλωμένες ίνες. Σουτιέν σε μπαλκονέ χωρίς επένδυση, carioca, bandeau super push-up, push up , βραζιλιάνικο σλιπ, στρινγκ, slip, babydoll με cut-outs στο στήθος και αισθησιακό άνοιγμα εμπρός, ολοκληρώνουν την αισθησιακή και ρομαντική αυτή σειρά.

Yamamay True Love
Yamamay True Love

*H συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ