Follow us

Μελίνα Νικολαϊδη | Με το look που είναι ιδανικό για του Αγίου Βαλεντινου με κομμάτια που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Το διαχρονικό outfit που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε date night

Οι μπότες της Μελίνας Νικολαϊδη είναι η πιο μοντέρνα τάση της σεζόν NDP Photo Agency

Για κάθε περίσταση οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας ένα κατάλληλο outfit το οποίο γνωρίζουμε πως μπορεί να μας εξυπηρετήσει όταν αναζητάμε ένα συγκεκριμένο dress code. Στις βραδινές εμφανίσεις μας, και συγκεκριμένα στις βραδιές όπου πρόκειται να βγούμε ραντεβού, επιθυμούμε να αναδεικνύουμε την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού μας όπως και να επιλέγουμε pieces που θα μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση και στιλιστική ασφάλεια.

Το μαύρο χρώμα ανέκαθεν είχε αυτές τις ιδιότητες γι’αυτό και είναι το χρώμα στο οποίο στρεφόμαστε συχνότερα στις βραδινές μας εξόδους. Γι’αυτό και το αγαπημένο μας little black dress είναι η go to επιλογή μας όταν αποζητούμε θηλυκότητα, στιλιστική ασφάλεια αλλά και sexiness στο look μας για ένα ραντεβού. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εάν σκοπεύεις να βγεις ραντεβού με τον σύντροφο σου τότε αναμφίβολα μια από τις ιδανικότερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις είναι ένα μαύρο φόρεμα.

Το μαύρο φόρεμα σου μπορείς να το συνδυάσεις με blazer, σε οποιοδήποτε χρώμα εκφράζει εσένα, μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο blazer για ένα total black look ή ένα blazer σε έντονο χρώμα, δημιουργώντας έτσι ένα bold αποτέλεσμα. Λόγω της ουδετερότητας ενός μαύρου φορέματος είναι επίσης εύκολο το να αναδείξεις το στιλ σου μέσω των αξεσουάρ και των κοσμημάτων που θα επιλέξεις.

Την ιδέα για το απόλυτο Valentines Day outfit μας τη χάρισε η Μελίνα Νικολαϊδη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαϊδη επέλεξε να φορέσει ένα turtleneck midi μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε ιδανικά με pointy ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Φόρεμα κρουαζέ με φιόγκο, Mango

Choker φόρεμα με σούρες, Zara

Εφαρμοστό φόρεμα με σούρα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ