Follow us

Η Puma γιορτάζει την επιστροφή του κλασικού αθλητικού παπουτσιού Palermo

Palermo | Το νέο all-day fashionable sneaker της PUMA!

MissBloom TEAM
Puma x Palermo Cpurtesy of Puma

Χωρίς αμφιβολία οι περισσότερες από εμάς δίνουμε μεγάλη έμφαση στα ρούχα τα οποία πρόκειται να επιλέξουμε σε κάθε εμφάνιση μας, γνωρίζουμε όμως καλά, πως τα παπούτσια είναι εκείνα που πρόκειται να προσθέσουν την πινελιά που θα ολοκληρώσει το look μας αλλά και εκείνα που θα καθορίσουν το στιλ του outfit μας και την άνεση μας. Ειδικότερα, όταν αντιλαμβανόμαστε τη νέα κυκλοφορία κλασικών παπουτσιών που αγαπήσαμε, τότε δίχως δεύτερη σκέψη επιλέγουμε να τα εντάξουμε στη shopping list μας και τα outfits μας.

Συγκεκριμένα, το νέο drop της Puma εμπνέεται από το ποδοσφαιρικό trend που επικρατεί και μας προτείνει να αναβαθμίσουμε τα outfits μας επιλέγοντας τα sneakers "Palermo”, όπου η κλασική 80's σιλουέτα τους συνδυάζεται με χρωματικούς συνδυασμούς που δεν έχουμε ξανά δει.

Η Puma γιορτάζει την επιστροφή του κλασικού αθλητικού παπουτσιού Palermo

Το Puma Palermo είχε κάνει το ντεμπούτο του στα γήπεδα ποδοσφαίρου τη δεκαετία του 1980 και ήταν η επιλογή των φίλων κάθε ομάδας στις κερκίδες. Το Palermo είναι μέρος της ιστορίας της Puma μέχρι και σήμερα, ενώ το DNA του Palermo προκαλεί μία βαθιά αίσθηση ποδοσφαιρικής νοσταλγίας.

Puma x Palermo

Φυσικά, από αυτή την ιταλική ιστορία δεν θα μπορούσε να λείπει η ambassador της Puma, η Dua Lipa, η οποία αναδεικνύει με τη δική της αισθητική και φινέτσα το Palermo.

Puma x Palermo

Η pop star συνδυάζει τα Palermo με oversized αθλητικά T- shirts, denim παντελόνια και χρωματιστά tricots, αναδεικνύοντας το trend του all day cool outfit.

Puma x Palermo

Η καμπάνια για τα νέα Palermo από την Puma πραγματοποιήθηκε σε μία βίλα στην πόλη του Palermo, απ' όπου και δανείζονται το όνομα τους, και αποτελεί την ιδανική τοποθεσία φωτογράφισης για ένα κλασικό και διαχρονικό μοντέλο παπουτσιού όπως το Palermo. O Francesco Nazardo απαθανατίζει μέσα από τον φακό του το Palermo σε κάθε έκφανση του, δείχνοντας την παιχνιδιάρικη και πολυδιάστατη "προσωπικότητα” του.

Puma x Palermo

Η Dua Lipa δήλωσε χαρακτηριστικά για την καμπάνια: "Η φωτογράφηση σε μια απίστευτη ιταλική βίλα ήταν το ιδανικό σκηνικό για μια καμπάνια που εξυμνεί ένα διαχρονικό, κλασικό μοντέλο όπως το Palermo. Οι νέοι χρωματισμοί είναι τόσο εντυπωσιακοί και μπορούν να συνδυαστούν με τόσους πολλούς τρόπους. Ξέρω ότι κάθε ένας από τους θαυμαστές μου θα τα ενσωματώσει στο δικό του, προσωπικό στιλ, και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα”.

Puma x Palermo

Η επαναφορά του σήμερα περιλαμβάνει νέα χρώματα, με ρετρό κατασκευή T-toe, κλασική gum σόλα και φυσικά το signature tag της Puma με χρυσά γράμματα.

Puma x Palermo

Τα Palermo, διατίθενται στα Puma stores:

Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A

Puma corner store στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Αθήνα

Mediterranean Cosmos : Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης/ Νέων Μουδανιών, επίπεδο 0

Και στο e-shop / https://eshop.sportswind.gr/


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ