Follow us

Hailey Bieber | Όλοι οι stylish τρόποι που έχει εντάξει την πιο hot τάση της χρονιάς στα looks της

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Τα trends που πρωταγωνιστούν τη φετινή χρονιά έχουν πολλά από τα στοιχεία της χρονιάς που μας πέρασε, το 2023, ενώ οι τάσεις του 2024 συνδυάζονται άψογα με εκείνες που μας φέρνει η χρονιά που πέρασε. Η quiet luxury τάση εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο δίνοντας βέβαια τα ηνία και σε άλλες επικρατούσες τάσεις. Η τάση του έντονου κόκκινου, που εμφανίστηκε στις αρχές του φθινοπώρου του 2023, μας προτείνει να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας όπως και στην γκαρνταρόμπα μας, fashion items κάθε είδους στην bold αυτή απόχρωση.

Το έντονο κόκκινο είναι εκείνο το οποίο προσδίδει έναν απόλυτα θηλυκό και δυναμικό χαρακτήρα στα φετινά μας outfits, έχοντας την επιλογή να το εντάξουμε στη συλλογή μας και τις εμφανίσεις μας με οποιοδήποτε fashion item επιθυμούμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε statement total red looks ή να επιλέξουμε ένα item ή αξεσουάρ σε έντονο κόκκινο χρώμα το οποίο θα λειτουργήσει ως color splash στο outfit μας.

Τον ίδιο στιλιστικό κανόνα μπορούμε να ακολουθήσουμε και για να εντάξουμε το micro trend του μπορντό χρώματος στις εμφανίσεις μας. Βέβαια, το μπορντό χρώμα μας διευκολύνει περισσότερο κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω της σκούρας απόχρωσης του που συμβαδίζει με την τάση μας για σκουρόχρωμες αποχρώσεις κατά την εποχή του χειμώνα.

Αυτούς τους στιλιστικούς κανόνες εφαρμόζει και η fashion lover Hailey Bieber η οποία φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα την τάση του fiery red όπως και του μπορντό. Είτε με total looks είτε με λεπτομέρειες στα looks της, η fashionista μας εμπνέει για το πώς να εντάξουμε την stylish τάση στα σύνολα μας.

Τα looks της Hailey Bieber









Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ