Follow us

Τα 5 looks που χρειάζεσαι για το fashion inspo του Σαββατοκύριακου όποια κι αν είναι η περίσταση

Τα 5 looks που χρειάζεσαι για το fashion inspo του Σαββατοκύριακου όποια κι αν είναι η περίσταση Splash News / Ideal Images

Το να φροντίζουμε τον εαυτό μας είναι αναμφίβολα μια από τις προτεραιότητες που πρέπει να έχουμε υψηλά στη λίστα μας και υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί για τον καθένα από εμάς, τρόποι για να περιποιηθούμε και να νιώθουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ανάμεσα σε άλλους πολλούς τρόπους, το να φροντίζουμε να εκφραζόμαστε μέσω της εμφάνισης μας και των ρούχων που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας είναι κάτι που φτιάχνει σε όλες μας τη διάθεση και μας φέρνει πιο κοντά σε αυτό που είμαστε αλλά και επιθυμούμε να γίνουμε. Το στιλ μας και τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι ένας τρόπος δημιουργίας και καθημερινής αυτοέκφρασης που πρώτα με αυτόν τον τρόπο τιμάμε τον εαυτό μας χωρίς να μας επηρεάζει η άποψη των τριγύρω μας.

Το πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο είναι μόλις μία ανάσα μακριά και οι περισσότερες από εμάς θα βρούμε κάποιον τρόπο για να αξιοποιήσουμε τις ημέρες αυτές. Στον ελεύθερο χρόνο μας όταν επιλέγουμε να αφιερώσουμε τον χρόνο αυτόν στον εαυτό μας επιθυμούμε να αισθανόμαστε η καλύτερη εκδοχή μας έτσι ώστε να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση.

Παρακάτω επιλέξαμε πέντε looks τα οποία θα σου δώσουν το fashion inspo που χρειάζεσαι για τα σύνολα σου το Σαββατοκύριακο όποια κι αν είναι η περίσταση.

Τα πέντε looks που επιλέξαμε.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ