Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Προτείνει πώς να εντάξουμε με αρμονικό τρόπο ένα απόλυτα ανοιξιάτικο χρώμα στα looks μας

Το έντονο χρώμα που πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Προτείνει πώς να εντάξουμε με αρμονικό τρόπο ένα απόλυτα ανοιξιάτικο χρώμα στα looks μας Instagram

Λίγο πριν καλωσορίσουμε επίσημα την εποχή της άνοιξης, οι περισσότερες από εμάς ξεκινάμε να έχουμε μία ανοιξιάτικη διάθεση κάτι που αντανακλάται πρωτίστως στα ρούχα στα οποία επιλέγουμε. Ελαφριά πανωφόρια, denim jackets όπως και ανάλαφρα υφάσματα είναι τα πρώτα στα οποία στρεφόμαστε μόλις η θερμοκρασία ανέβει και μόλις αισθανθούμε την ανάγκη για περισσότερο mood maker σύνολα. Πέρα από τα ελαφριά πανωφόρια, κάτι ακόμα που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα την ανοιξιάτικη διάθεση μας είναι τα χρώματα τα οποία ξεκινάμε να εντάσσουμε στα outfits μας.

Οι γήινες, οι ουδέτερες όπως και οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις, δίνουν τη θέση τους στα pastel και τα έντονα χρώματα δίνοντας το στιλιστικό έναυσμα που χρειαζόμαστε για μία ανοιξιάτικη διάθεση. Μπορεί κάθε εποχή να προτείνονται διαφορετικές αποχρώσεις ως οι δημοφιλέστερες της σεζόν, πάραυτα, είναι κάποια χρώματα τα οποία όσες χρονιές κι αν περάσουν όπως και τάσεις, θεωρούνται σήμα κατατεθέν της εκάστοτε εποχής. Τα bold, φωτεινά χρώματα είναι αδιαμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν της άνοιξης, πράσινα, γαλάζια και μπλε, ροζ και φούξια, κίτρινα και camel, όποια απόχρωση κι αν επιλέξουμε πρόκειται να αναβαθμίσουμε τη διάθεση μας και την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Την περσινή άνοιξη, η Barbiecore mania έπεισε μέχρι και τις πιο διστακτικές να δοκιμάσουν τις ροζ αλλά και τις φούξια αποχρώσεις όπως και να ανακαλύψουν stylish τρόπους για να υιοθετήσουν το Barbie look. Τη φετινή άνοιξη πολλές από εμάς πρόκειται να προτιμήσουμε για ακόμη μία φορά τις ροζ και τις φούξια αποχρώσεις ακόμη κι αν δεν διανύουμε μία Barbie mania σεζόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία την περσινή χρονιά έδειξε πως η εν λόγω τάση ταίριαξε ιδιαίτερα στο στιλ της, έχει ήδη εντάξει στις εμφανίσεις της τη φούξια απόχρωση αποδεικνύοντας πως δεν είναι ανάγκη ένα χρώμα να είναι "τάση” έτσι ώστε να το επιλέγουμε για να δημιουργούμε stylish looks.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα stylish outfits με τα οποία η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας ενέπνευσε να φορέσουμε κι εμείς τη φούξια απόχρωση τώρα, αλλά και την άνοιξη.

Τα looks της




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ