Follow us

Trench coat season | Οι πιο κομψές καμπαρντίνες για την άνοιξη

Οι κομψές καμπαρντίνες που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Trench coat season | Οι πιο κομψές καμπαρντίνες για την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Εάν έπρεπε να επιλέξουμε ένα item το οποίο θα χαρακτήριζε περισσότερο την άνοιξη τότε αναμφίβολα αυτό θα ήταν η αγαπημένη, διαχρονική και πολύ κομψή καμπαρντίνα. Η καμπαρντίνα ή αλλιώς trench coat, έχει αγαπηθεί όσο λίγα fashion items και είναι το απόλυτο go to πανωφόρι της άνοιξης. Το κομψό αυτό πανωφόρι μπορεί να μας εξυπηρετήσει όλες τις ώρες της ημέρας όπως και στις περισσότερες περιστάσεις χαρίζοντας μας ένα look με φινέτσα. Κάτι ακόμη που καθιστά τις καμπαρντίνες ένα must have πανωφόρι είναι η δυνατότητα τους να είναι κατάλληλες για κάθε πιθανή περίσταση. Μπορείς να τη φορέσεις το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή σου βόλτα όπως και στην βραδινή σου έξοδο με την ίδια στιλιστική ευκολία και επιτυχία.

Η καμπαρντίνα μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά τόσο με ένα casual sport look δίνοντας του ένα chic στοιχείο, όσο και με περισσότερο θηλυκά ή formal items της συλλογής μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να φορέσουμε μία καμπαρντίνα με φόρμες, παντελόνια, κολάν, φορέματα, φούστες κ.α αλλάζοντας κάθε φορά το ύφος του look μας ακόμη και εάν το πανωφόρι μας παραμένει το ίδιο.

Η πιο κλασική εκδοχή της καμπαρντίνας που συναντάμε αλλά και φοράμε κάθε φθινόπωρο είναι αδιαμφισβήτητα το trench coat με μία μπεζ ή camel απόχρωση. Λόγω της δημοφιλίας της καμπαρντίνας όπως και της προσαρμοστικότητας της σε κάθε ανοιξιάτικο σύνολο βρίσκουμε στα ράφια των fashion brands κι άλλες ενημερωμένες εκδοχές της οι οποίες συμβαδίζουν με τις εκάστοτε τάσεις της μόδας.

Παρακάτω διαλέξαμε κομψές καμπαρντίνες που ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη συλλογή σου.

Οι καμπαρντίνες που διαλέξαμε

Μακριά καπαρντίνα με ζώνη και υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι, Marks & Spencer

Σταυρωτή καμπαρντίνα, Η&Μ

Κοντή καμπαρντίνα με λεπτομέρεια στη μανσέτα, Massimo Dutti

Καπαρντίνα 100% σουέντ, Mango

Μακριά καμπαρντίνα με συνδυασμό υφάσματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ