Follow us

Chiara Ferragni | Πώς δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο look βασισμένο στο επικρατέστερο micro trend του χειμώνα

Πώς να εντάξεις την elegant τάση στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Chiara Ferragni | Πώς δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο look βασισμένο στο επικρατέστερο micro trend του χειμώνα Instagram

Το 2023 αλλά και τον χειμώνα του 2024, το quiet luxury trend ήταν η κυρίαρχη τάση που λόγω αυτής, δημιουργήθηκαν διαφορετικά micro trends τα οποία επικρατούν μέχρι και σήμερα και μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να επιλέγουμε απλές γραμμές, minimal looks και γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όπου αυτά σε συνδυασμό θα μας χαρίσουν ένα διαχρονικό και κλασικό αποτέλεσμα.

Κάποια χρώματα και αποχρώσεις, έχουν την ιδιότητα, να αναδεικνύουν την κομψότητα και τη φινέτσα ενός συνόλου. Με την τάση της ήσυχης πολυτέλειας στο προσκήνιο, οι influencers έχουν ξεχωρίσει τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας οι οποίες μας βοηθούν να αποπνέουν πολυτέλεια τα σύνολα μας με τις καφέ, μπεζ ή καμηλό αποχρώσεις να έχουν αναδειχθεί οι πρωταγωνιστές της σεζόν.

Το καφέ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα χρώμα όπου αυτό και οι αποχρώσεις του είχαν υποτιμηθεί αρκετά και δεν ήταν η νούμερο ένα επιλογή στις προτιμήσεις μας, κάτι που άλλαξε με την επικράτηση του brown micro trend. Οι ενημερωμένες fashion lovers που αγάπησαν εκ νέου το καφέ χρώμα εντάσσοντας το με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους στα σύνολα τους, όλα δείχνουν όμως πως δεν φαίνονται έτοιμες να το αποχωριστούν, εντάσσοντας την τάση και στα early spring σύνολα τους.

Fashion inspo για το πώς να φορέσουμε το latte trend τους ανοιξιάτικους μήνες, μας χάρισε η Chiara Ferragni σε πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα σε ανοιχτόχρωμη καμηλό απόχρωση το οποίο συνδύασε με ταμπά leather jacket και ασορτί flat suede μποτάκια.

Δες την εμφάνιση της


Ρίχνοντας μια ματιά στις εμφανίσεις της Chiara Ferragni παρατηρούμε πως επιλέγει συχνά το εν λόγω trend δημιουργώντας κάθε φορά stylish looks που μας εμπνέουν.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ