Follow us

Τα 5 φορέματα από τη Marks & Spencer που θα γίνουν τα hero pieces των ανοιξιάτικων look μας

Τα φορέματα που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα 5 φορέματα από τη Marks & Spencer που θα γίνουν τα hero pieces των ανοιξιάτικων look μας Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα fashion items είναι πολύ σημαντικά για την γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα stylish και απόλυτα θηλυκό look για κάθε περίσταση. Τα φορέματα της συλλογής μας είναι τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε όλες αυτές περιστάσεις προσδίδοντας μας ταυτόχρονα το θηλυκό στιλ που αποζητάμε.

Αρκετά από τα φορέματα που μπορούμε να φορέσουμε αυτή την εποχή με καλσόν και ένα πανωφόρι, μπορούμε να τα επιλέξουμε επίσης και κατά τους ανοιξιάτικους μήνες όπως και κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περίοδου που διανύουμε, από τον χειμώνα στην άνοιξη, αρκεί να δημιουργήσουμε το κατάλληλο styling. Σεμιζιέ φορέματα, κοντομάνικα πλεκτά ή blazer dresses είναι κάποιες από τις επιλογές μας για μία smart ανοιξιάτικη συλλογή που με μικρές αλλαγές στο styling μπορούν να μας εξυπηρετήσει σε διάφορες εποχές του χρόνου.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε φορέματα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Marks & Spencer για να ανανεώσεις την spring συλλογή σου. Τα φορέματα που διαλέξαμε μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ προσθέτοντας εύκολα στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου.

Τα φορέματα από τη Marks & Spencer

Μίνι πλεκτό φόρεμα με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη, Marks & Spencer

Άνετο μίντι ζέρσει φόρεμα με σούρες, Marks & Spencer

Τζιν μίντι φόρεμα-πουκάμισο με μεγάλες τσέπες και γιακά, Marks & Spencer

Εμπριμέ μίντι φόρεμα με στρώσεις και λαιμόκοψη V, Marks & Spencer

Μίντι ίσιο φόρεμα με εβαζέ μανίκια, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ