Follow us

Τα καπέλα που θα ξεκινήσουμε να φοράμε όσο ο καιρός καλυτερεύει

Τα καπέλα που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα καπέλα που θα ξεκινήσουμε να φοράμε όσο ο καιρός καλυτερεύει Splash News / Ideal Images

Κάποια αξεσουάρ μας είναι απαραίτητα κάθε εποχή του χρόνου, κι έτσι τα συνδυάζουμε με τα ανάλογα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως και τα επιλέγουμε συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου έτσι ώστε να μας παρέχουν την ανάλογη πρακτικότητα όπως και στιλ. Τα καπέλα της συλλογής μας μάς είναι απαραίτητα όλες τις εποχές του χρόνου ενώ κάθε εποχή τα φοράμε με διαφορετικά outfits αλλά και για διαφορετικούς λόγους.

Τα καπέλα, όπως και τα σκουφάκια που επιλέγουμε τον χειμώνα και το φθινόπωρο τα επιλέγουμε με το κριτήριο να μας προστατεύουν από το κρύο χαρίζοντας μας ταυτόχρονα ένα χειμερινό στιλ. Τα καπέλα από την άλλη που επιλέγουμε κατά τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες, θέλουμε να μας παρέχουν κάλυψη από την έντονη ηλιοφάνεια και να μας προσφέρουν ένα περισσότερο ανάλαφρο, κατάλληλο για την εποχή στιλ.

Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη, όλο και περισσότερο αναλογιζόμαστε ποια είναι τα κομμάτια τα οποία θα μας είναι απαραίτητα για τη νέα σεζόν που θα διανύσουμε, και τα καπέλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το ανοιξιάτικο στιλ μας. Εμείς διαλέξαμε τα πιο stylish και κομψά καπέλα που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου και θα τα βρεις στη συλλογή παρακάτω.

Τα καπέλα που διαλέξαμε

Καπέλο από twill, Calvin Klein

Καπέλο bucket με animal print, Marks & Spencer

Καπέλο bucket, Tommy Hilfiger

Καπέλο φυσική ίνα κορδόνι, Mango

Jockey hat, Zara

Τζιν καπέλο του ψαρά, H&M 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ