Follow us

Το skirt suit της Iris Law από τη Mango είναι ιδανικό για να το φορέσεις τώρα αλλά και την άνοιξη

Το elegant look της Iris Law που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Το skirt suit της Iris Law από τη Mango είναι ιδανικό για να το φορέσεις τώρα αλλά και την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Τα κοστούμια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι αναπόσπαστο στοιχείο των εμφανίσεων μας σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα κομψά και all time classic κοστούμια τα προτιμάμε τόσο κατά τους φθινοπωρινούς, χειμερινούς αλλά και ανοιξιάτικους μήνες με την διαχρονικότητα που μας χαρίζουν να τα καθιστούν σε πρωταγωνιστές των staples της συλλογής μας. Λόγω της διαχρονικότητας τους όπως και της δυνατότητας τους να μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε κάθε μας εμφάνιση, τα κοστούμια μπορούμε να τα βρούμε σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά, σε διαφορετικές γραμμές, υφάσματα, χρώματα όπως και είδη. Πέρα από τις αρκετές γραμμές κοστουμιού που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, σε στενή γραμμή, loose, oversized, καμπάνα αλλά κι άλλα, μπορούμε επίσης να επιλέξουμε ανάμεσα και στο κλασικό κοστούμι ή ένα ταγιέρ.

Όπως στο κλασικό κοστούμι, έτσι και σε ένα ταγιέρ υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξουμε ανάλογα με το στιλ μας, την περίσταση όπως και την εποχή. Τον χειμώνα περισσότερο σύνηθες είναι να βλέπουμε ταγιέρ από tweed ή μάλλινο ύφασμα όπως και ταγιέρ τα οποία αποτελούνται από maxi φούστες και oversized blazers. Την εποχή της άνοιξης εάν θέλουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας ένα κομψό και κλασικό skirt suit, τότε ένα skirt suit που αποτελείται από mini φούστα και blazer είναι μία από τις καλύτερες και πιο girly επιλογές μας.

Ένα elegant και ταυτόχρονα απόλυτα κομψό look με ένα skirt suit δημιούργησε η Iris Law με κομμάτια που μπορούμε να αποκτήσουμε. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα skirt suit που αποτελείται από mini φούστα με πιέτες και cropped blazer με τσέπες, σε γκρι απόχρωση από τη νέα συλλογή της Mango. Το θηλυκό outfit της ολοκλήρωσε με ανοιχτόχρωμο γκρι tank top, λευκό τσαντάκι ώμου και μαύρα sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Το skirt suit της Iris Law από τη Mango είναι ιδανικό για να το φορέσεις τώρα αλλά και την άνοιξη

Get the look

Σακάκι crop τσέπες, Mango
Σακάκι crop τσέπες, Mango

Φούστα μίνι πιέτες, Mango
Φούστα μίνι πιέτες, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ