Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη φούστα από την H&M που χρειάζεσαι σίγουρα για την άνοιξη

Εάν θέλεις να προσθέσεις ένα κομμάτι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, η φούστα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ιδανική επιλογή.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Η αρχή μίας νέας εποχής είναι η τέλεια ευκαιρία για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Οι τάσεις της μόδας καταφτάνουν στα καταστήματα, οι αγαπημένες μας fashionistas παρουσιάζουν διάφορους τρόπους για να τις υιοθετήσουμε, ενώ πολύ συχνά, διάσημες γυναίκες επιλέγουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τις συλλογές των brands. Κάπως έτσι, είναι σαν να έχουμε μία έξτρα βοήθεια για να ανανεώσουμε έξυπνα στο στιλ και τη γκαρνταρόμπα μας. Εάν έχεις θέσει και εσύ, ως στόχο, να υποδεχτείς την άνοιξη, κάνοντας ένα reftesh στη γκαρνταρόμπα σου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο χρήσιμο bottom.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας "Shopping Star" δημοσιεύει καθημερινά τα looks που φορά, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, προσφέροντας μας έμπνευση για το δικό μας ντύσιμο. Σε μία από τις αναρτήσεις της λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φορά τη φούστα που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Πρόκειται για μία εβαζέ πλισέ μακριά φούστα με πλέξη ριμπ σε maxi μήκος και γκρι απόχρωση, την οποία μπορείς να βρεις στη νέα συλλογή της H&M για την άνοιξη του 2024.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός από τη μπεζ καμπαρντίνα και το τζιν παντελόνι, τα πουκάμισα και τα denim μπουφάν, τις μαρινιέρες και τα υφασμάτινα παντελόνια, μία φούστα όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ιδανική προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Αρχικά, το υλικό της την καθιστά πολύ άνετη στη σιλουέτα, επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων, ενώ η απόχρωσή της είναι αρκετά πρακτική αφού συνδυάζεται με πολλά χρώματα. Μπορείς μάλιστα να τη συνδυάσεις τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Get the Item

Εβαζέ φούστα με πλέξη ριμπ H&M
Εβαζέ φούστα με πλέξη ριμπ H&M

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ