Follow us

Τα 3 εύκολα office looks που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε η Σοφία Καρβέλα

Τα εύκολα και stylish office looks της Σοφίας Καρβέλα είναι ιδανικά για casual chic ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Τα 3 εύκολα office looks που μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε η Σοφία Καρβέλα Instagram

Κάθε ημέρα μπαίνουμε στη διαδικασία να αναζητάμε outfits για την καθημερινότητα μας, σύνολα τα οποία μας εκφράζουν, ανταποκρίνονται στο dress code του εργασιακού μας περιβάλλοντος αλλά και μας εξυπηρετούν πρακτικά σε οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας μας. Τα office looks τα οποία καλούμαστε να δημιουργήσουμε καθημερινά, παρά τον ξεκάθαρο στιλιστικό προσανατολισμό τους, κάποιες φορές μας κάνουν να "στερεύουμε” από fashion inspo, αφήνοντας μας να αναρωτιόμαστε μπροστά από την ντουλάπα μας "τι να φορέσω σήμερα”.

Ειδικότερα όταν βρισκόμαστε στην εποχή του χρόνου όπου πρόκειται να καλωσορίσουμε μία νέα εποχή, μπορεί να έχουμε λίγη έμπνευση παραπάνω καθώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το fashion inspo δεν είναι πάντα καλοδεχούμενο, ειδικά από ενημερωμένες fashion lovers που εμπιστευόμαστε την αισθητική και το στιλ τους.

Τα πουκάμισα της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία πρωταγωνιστούν στις office εμφανίσεις μας ενώ τα blazers, τόσο εκείνα που το minimal στοιχείο τα χαρακτηρίζει όσο και τα statement blazers, μπορούν να μας χαρίσουν ολοκληρωμένες office εμφανίσεις. Η Σοφία Καρβέλα, όπου με τις εμφανίσεις της έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη της για τα κομψά και stylish office looks, μας ενέπνευσε για ακόμη μία φορά δημιουργώντας εμφανίσεις ιδανικές για day to night looks, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για after office drinks.

Τα looks της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα σε αυτό το look της επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι σε loose γραμμή το οποίο συνδύασε με μαύρο top με λευκές ρίγες και λευκά sneakers δημιουργώντας ένα casual chic look.


Το επόμενο look που ξεχωρίσαμε είναι εκείνο στο οποίο πρωταγωνιστής του συνόλου της είναι ένα ιδιαίτερο πουκάμισο το οποίο συνδύασε αρμονικά με ένα denim παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look σου είτε με ένα statement ζευγάρι παπούτσια όπως ένα ζευγάρι μεταλιζέ γόβες είτε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.



Ένα statement blazer μπορεί πάντα να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο look για όλες τις περιστάσεις. Συνδύασε το με ένα denim παντελόνι και ένα ουδέτερου χρώματος top.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ