Follow us

Τα 7 λευκά κομμάτια που θα φορέσεις φέτος και κάθε άνοιξη

Τα λευκά κομμάτια που πρωταγωνιστούν στο ανοιξιάτικο ντύσιμο.

leuka kommatia Splash News / Ideal Image

Η άνοιξη δεν έχει άμεσα θετική επίδραση μόνο στη διάθεσή μας, αλλά πολύ περισσότερο στο ντύσιμό μας. Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο αφήνουμε στη ντουλάπα τα σκουρόχρωμα ρούχα και αξεσουάρ, προτιμώντας περισσότερο τα λευκά κομμάτια. Κάπως έτσι, λίγο πριν υποδεχτούμε επισήμως την εποχή που είναι συνώνυμο της άνοιξης, αξίζει να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με περισσότερα ρούχα σε λευκό χρώμα. Σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε εφτά λευκά κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, αφού θα φορέσεις φέτος αλλά και κάθε άνοιξη.

#1 Λευκό παντελόνι

Η λίστα με τα απαραίτητα λευκά κομμάτια ξεκινά με το λευκό παντελόνι, το bottom που έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το τζιν. Συνδυάζεται με διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, λειτουργώντας έτσι ως εύκολη επιλογή για το ντύσιμο της καθημερινότητας.

#2 Λευκό πουκάμισο

Εξίσου απαραίτητο είναι και το λευκό πουκάμισο. Είτε το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή με μία ψηλόμεση παντελόνα είτε κάνεις layering με κάποιο φόρεμα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

#3 Λευκό φόρεμα

Συναγωνίζεται σε κομψότητα το μαύρο φόρεμα, μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις, ενώ η στιλιστική επιτυχία είναι δεδομένη. Ο λόγος για το λευκό φόρεμα.

#4 Λευκό σακάκι

Εάν θέλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα πρακτικό σακάκι που ταιριάζει με όλα, το λευκό σακάκι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

#5 Λευκό t-shirt

Επίσης απαραίτητο είναι το λευκό t-shirt είναι ένα από τα λευκά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου, όχι μόνο την άνοιξη, αλλά όλο τον χρόνο.

#6 Λευκό tank top

Είναι το κομμάτι που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για ένα σύνολο. Μπορείς να το συνδυάσεις με παντελόνια και φούστες σε κάθε απόχρωση, να το συνδυάσεις με σακάκια και ζακέτες.

#7 Λευκή φούστα

Η λίστα ολοκληρώνεται με ένα επίσης λευκό bottom, τη λευκή φούστα. Είναι κομψή και διαχρονική, συνδυάζεται με ποικίλες αποχρώσεις και μοτίβα, ενώ πρόκειται να είναι μία safe επιλογή για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ