Follow us

Το casual look της Ευγενίας Σαμαρά που μας θύμισε τη Meghan Markle | Είναι ιδανικό για τις κρύες ανοιξιάτικες ημέρες

Το casual chic look της Ευγενίας Σαμαρά είναι ιδανικό για τις κρύες ημέρες της άνοιξης

Το casual look της Ευγενίας Σαμαρά που μας θύμισε τη Meghan Markle | Είναι ιδανικό για τις κρύες ανοιξιάτικες ημέρες Instagram

Οι περισσότερες από εμάς ανυπομονούμε για τον ερχομό της άνοιξης, τόσο για την θερμοκρασία η οποία πρόκειται να ανέβει και να μας φτιάξει τη διάθεση όσο και για τα ανάλαφρα και αέρινα looks που πρόκειται να δημιουργήσουμε. Πέρα όμως από τις ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης όπου ο ήλιος μας προτρέπει να ντυθούμε ελαφριά, υπάρχουν και κάποιες ημέρες τις οποίες αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το ότι διανύουμε μία μεταβατική εποχικά περίοδο, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν και ημέρες όπου θα αναζητάμε ζεστασιά στα ρούχα που επιλέγουμε.

Παρόλο που μπορεί να αναζητήσουμε τα περισσότερο ζεστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έτσι ώστε να προστατευτούμε από τη χαμηλή θερμοκρασία, εξακολουθούμε να επιθυμούμε τα κομμάτια τα οποία θα μας θυμίζουν την άνοιξη και την ανοιξιάτικη διάθεση μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με ευκολία επιλέγοντας έντονα χρώματα ή ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, οι οποίες ανήκουν στην ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα. Οι αποχρώσεις του μπεζ όπως και του λευκού είναι μία πολύ καλή επιλογή καθώς καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα look που αντιπροσωπεύει απόλυτα την εποχικά μεταβατική περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε Επίσης

Ένα κομψό casual look που μπορούμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια, να επιλέξουμε σε μία κρύα ημέρα της άνοιξης επέλεξε η Ευγενία Σαμαρά. Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε να φορέσει ένα total white look το οποίο αποτελούταν από ζακέτα φούτερ και wide leg φόρμα σε λευκό χρώμα ενώ το outfit της ολοκλήρωσε με μπεζ puffer jacket και sneakers σε μαύρο χρώμα. Το sporty σύνολο της μπορεί να μας εξυπηρετήσει τις ανοιξιάτικες ημέρες τόσο λόγω των αποχρώσεων του όσο και λόγω του light puffer jacket που δεν πρόκειται να μας επιβαρύνει αλλά ούτε και να μας ζεστάνει.

Ένα παρόμοιου στιλ outfit είχε επιλέξει προ ολίγων ημερών και η Meghan Markle σε δημόσια εμφάνιση της για τα τα Invictus Games στον Καναδά. Μπορεί η Meghan Markle να επέλεξε το συγκεκριμένο outfit για έναν προορισμό όπου η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, αυτό όμως αποδεικνύει πως οι συγκεκριμένες αποχρώσεις μπορούν να είναι κομψές και relevant τόσο την εποχή του χειμώνα όσο και της άνοιξης λόγω της διαχρονικότητας και της φινέτσας που αποπνέουν.

Δες την εμφάνισή της


Το look της Meghan Markle

Meghan Markle

Get the look

Άνετο σατέν φουσκωτό jacket, Tommy Hilfiger

Φούτερ με φερμουάρ, Marks & Spencer

Παντελόνι wide leg με modal με κουμπιά, Oysho

Chunky sneakers από δέρμα, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ