Follow us

Τα παπούτσια της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι αυτά που φοράμε συχνότερα την άνοιξη

Το ζευγάρι παπούτσια που μας προσφέρει στιλ και άνεση

Τα παπούτσια της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι αυτά που φοράμε συχνότερα την άνοιξη Instagram

Κάθε εποχή κάνουμε αλλαγές και αναπροσαρμογές τόσο στην ντουλάπα μας όσο και στα σύνολα τα οποία επιλέγουμε. Την εποχή της άνοιξης, από τα πρώτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία αλλάζουμε εμφανώς είναι τα πανωφόρια μας όπως και τα παπούτσια μας. Πέρα από την αισθητική σημασία που έχει η αλλαγή αυτών των δύο, σημαντικών στοιχείων, στα σύνολα μας, και ο παράγοντας της πρακτικότητας είναι κάτι το οποίο μας ωθεί σε αυτή την στιλιστική στροφή. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα πανωφόρια μας επιθυμούμε να μην είναι τόσο βαριά και ζεστά γι' αυτό και επιλέγουμε τα πιο ελαφριά της συλλογής μας όπως και τα πιο ανοιχτόχρωμα. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να πούμε πως συμβαίνει και με τα παπούτσια που προτιμάμε κατά τους ανοιξιάτικους μήνες.

Λίγο πριν εισέλθουμε και επίσημα στην εποχή της άνοιξης, ξεκινάμε αργά και σταδιακά να αλλάζουμε κάποια από τα βασικά κομμάτια της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και να καλωσορίζουμε εκείνα τα οποία θα προτιμήσουμε συχνότερα κατά τους ανοιξιάτικους μήνες. Ένα από τα ζευγάρια παπούτσια που δεν φοράμε τόσο συχνά στις χειμερινές μας εμφανίσεις κι όμως παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο την άνοιξη είναι τα sneakers σε λευκό χρώμα.

Τα sneakers σε λευκό χρώμα πέρα από το ότι προσδίδουν μία καθαρότητα και μία φινέτσα σε οποιοδήποτε σύνολο μας, λειτουργούν ως "πασπαρτού” καθώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κάθε κομμάτι της ανοιξιάτικης συλλογής μας. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με έντονα χρώματα όπως και με ανοιχτόχρωμες αλλά και σκουρόχρωμες αποχρώσεις με την ίδια στιλιστική επιτυχία. Πέρα όμως από όλα τα χρώματα που μπορεί να εμπεριέχονται στη συλλογή μας, ταιριάζουν ιδανικά και με όλων των ειδών τα fashion items εάν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία casual chic εμφάνιση. Ταιριάζουν με φορέματα, φούστες, ζιπ κιλότ, παντελόνια και παντελόνες όπως και με βερμούδες και σορτς, κολακεύοντας το σύνολο μας με κάθε ευκαιρία που θα τους δώσουμε.

Ένα casual chic σύνολο με ένα ζευγάρι λευκά sneakers δημιούργησε η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι το οποίο συνδύασε με maxi παλτό σε μαύρο χρώμα και λευκά sneakers. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με cross body τσαντάκι σε καφέ απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Τα παπούτσια της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι αυτά που φοράμε συχνότερα την άνοιξη

Λευκά sneakers για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Sneakers New Balance, Tsakiris Mallas

Chunky sneakers, Envie shoes

Superga super low, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ