Follow us

Η capsule γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας μέσα από την F/W 2024 συλλογή του οίκου Dior

Η νέα συλλογή του οίκου Dior είναι αφιερωμένη στην πρώτη Ready to Wear collection "Miss Dior".

dior Courtesy of Dior

Η τελευταία εβδομάδα μόδας, εκείνη που πραγματοποιείται στο Παρίσι άνοιξε αυλαία χθες, 27/02, με τους γαλλικούς οίκους μόδας να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024. Ως είθισται, ο οίκος Dior παρουσίασε τη νέα collection την πρώτη ημέρα της fashion week.

Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2024, η Maria Grazia Chiuri φαίνεται πως καρφίτσωσε ξανά στο moodboard της εικόνες από το αρχείο του οίκου. Πιο συγκεκριμένα, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου εμπνεύστηκε από τη συλλογή Miss Dior.

Ο χρόνος λοιπόν γύρισε πίσω, στο 1967, όταν ο οίκος Dior με τον Marc Bohan να βρίσκεται στην καλλιτεχνική διεύθυνση λανσάρει για πρώτη φορά τη Ready to Wear σειρά Miss Dior. Ταυτόχρονα, η πρώτη μπουτίκ του οίκου ανοίγει τις πρώτες της στο Παρίσι, έχοντας έναν σημαντικό σκοπό. Να γνωρίσουν την αξία των Dior δημιουργιών περισσότερες γυναίκες, αφού μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα με μεγαλύτερη ευκολία συγκριτικά με το ατελιέ. Τότε, ο Marc Bohan είχε αναθέσει στον βοηθό του, Philippe Guibourgé να του παρουσιάσει κάποια σχέδια για τη Miss Dior συλλογή.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ