Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το χρώμα που επέλεξε στο σύνολό της είναι ένα από τα δημοφιλέστερα της άνοιξης

Το ανοιξιάτικο χρώμα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την πιο κλασική τάση της σεζόν με ένα casual chic look από τη Massimo Dutti Instagram

Κάθε σεζόν έχει διάφορες τάσεις οι οποίες προτείνονται αλλά και επικρατούν ενώ σχεδόν πάντοτε ανάμεσα τους υπάρχουν και συγκεκριμένες αποχρώσεις οι οποίες αποτελούν τα color trends της εποχής. Για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-2024 οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν στην αισθητική της ήσυχης πολυτέλειας ήταν αυτές που έπαιξαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα που επιλέγαμε ενώ ο πρωταγωνιστής της σεζόν ήταν αναμφίβολα το έντονο κόκκινο. Το έντονο κόκκινο ή fiery red προστέθηκε στις χειμερινές εμφανίσεις μας με ευκολία καθώς κάθε είδους fashion item όπως και αξεσουάρ στο statement αυτό χρώμα μας εξυπηρετούσε στο να εντάξουμε το trend αρμονικά στα looks μας ανάλογα με το πως ταιριάζει στο στιλ της κάθε γυναίκας.

Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 που πρόκειται να διανύσουμε, ανάμεσα σε άλλες προτάσεις, οι αποχρώσεις οι οποίες πρόκειται να φορεθούν και να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι οι παστέλ αποχρώσεις όπως pistachio, sky blue όπως και butter και latte. Ο συγκεκριμένες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις της ανοιξιάτικης χρωματικής παλέτας είναι σύνηθες να προτιμώνται κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, όπως κι άλλες pal αποχρώσεις, βοηθώντας μας να εντάξουμε με ήπιο τρόπο τα χρώματα στα σύνολα μας πριν προτιμήσουμε τα έντονα χρώματα που μας ανεβάζουν τη διάθεση το καλοκαίρι.

Ένα από τα δημοφιλή χρώματα της φετινής άνοιξης επέλεξε και η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της, προτείνοντας μας έναν αρμονικό τρόπο για να το εντάξουμε στα σύνολα μας. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε μία wide leg παντελόνα σε sky blue απόχρωση την οποία συνδύασε με πουλόβερ επίσης σε sky blue απόχρωση, και τα δύο από τη Max Mara. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με suede εκρού ψηλοτάκουνες μπότες.

Δες την εμφάνισή της


Πώς επέλεξαν άλλες Ελληνίδες celebrities να φορέσουν τις δημοφιλείς αποχρώσεις της άνοιξης

Μαρία Μπακοδήμου


Μαίρη Συνατσάκη

Ελένη Μενεγάκη | Το χρώμα που επέλεξε στο σύνολό της είναι ένα από τα δημοφιλέστερα της άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ