Follow us

Τρεις καμπαρντίνες από τη Zara για τις πιο chic ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Τα trench coats από τη Zara που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Τρεις καμπαρντίνες από τη Zara για τις πιο chic ανοιξιάτικες εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά και ήδη εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα απαραίτητα κομμάτια που θα αναδείξουν την ανεβασμένη και ανάλαφρη διάθεση μας όπως και την ανάγκη μας για στιλιστική αλλαγή και ανανέωση. Πριν προχωρήσουμε όμως στην αγορά ανοιξιάτικων fashion items σημαντικό είναι να έχουμε φροντίσει να εξοπλίσουμε τη συλλογή μας με τα staples που είναι απαραίτητα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια spring capsule wardrobe.

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα staples της ανοιξιάτικης συλλογής μας είναι οι αγαπημένες και πολύ πρακτικές καμπαρντίνες. Τα trench coats ή αλλιώς καμπαρντίνες, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις καθώς αποτελούν ένα κομμάτι κλειδί το οποίο μπορεί να μας προσφέρει κομψότητα και στιλ απο τις πρωινές έως και τις βραδινές ώρες. Μια καμπαρντίνα μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα κομμάτια της συλλογής μας με στιλιστική ευκολία ενώ μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε outfit μας σε ανοιξιάτικο.

Ταιριάζει άψογα με denim παντελόνια όπως και με double denim σύνολα, με φορέματα είτε σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όπως και με φορέματα με έντονα χρώματα η floral patterns όπως και φούστες.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή της Zara ανακαλύψαμε τρεις καμπαρντίνες οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν με ευκολία τα looks σου και να σου χαρίσουν μία ολοκληρωμένη spring εμφάνιση.

Οι καμπαρντίνες από τη Zara

Καμπαρντίνα με υφή καστόρι, Zara

Καμπαρντίνα με όψη suede, Zara

Μακριά σταυρωτή καμπαρντίνα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ