Follow us

Τζένη Θεωνά | Το κοστούμι της είναι αυτό που θα φορέσουμε περισσότερο τους ανοιξιάτικους μήνες

Τζένη Θεωνά | Το κοστούμι της είναι αυτό που θα φορέσουμε περισσότερο τους ανοιξιάτικους μήνες Instagram

Τα κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι αυτά στα οποία στρεφόμαστε σε κάθε περίσταση όποιο και εάν είναι το στιλ μας. Τα staples κομμάτια της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία μας εξυπηρετούν χαρίζοντας μας κομψότητα και στιλιστική ασφάλεια ενώ ένα από αυτά που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι το ότι μπορούμε να τα φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς όπως με διαφορετικά αξεσουάρ και άλλα κομμάτια που αντιπροσωπεύουν το γούστο μας.

Τα κοστούμια της συλλογής μας είναι ένα από τα co-ords που μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look που θα μας εκφράζει.

Σίγουρα, ένα κοστούμι είναι μία πολύ καλή επιλογή σε όποιο χρώμα και εάν το διαλέξουμε, ειδικότερα όμως, οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το διαχρονικό και κομψό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Και ενώ τα κοστούμια διανύουν μία peak φάση στον κόσμο της μόδας παρατηρούμε πως όλες οι αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας θεωρούνται μία ενημερωμένη και stylish επιλογή.

Την εποχή της άνοιξης τα χρώματα και οι αποχρώσεις που επιλέγουμε είναι συνήθως έντονα χρώματα όπως και παστέλ αποχρώσεις, τόνοι που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης σεζόν.

Και ενώ πρόκειται να διανύσουμε σε λίγο και επίσημα την εποχή της άνοιξης, τα ανοιξιάτικα κομμάτια έχουν ήδη αρχίσει να επιλέγονται συχνότερα στις εμφανίσεις μας. Πρόσφατη εμφάνιση της Τζένης Θεωνά μας εμπνέει για το πιο girly και κομψό co ord που μπορούμε να επιλέξουμε. Συγκεκριμένα, η Τζένη Θεωνά επέλεξε ένα κοστούμι σε baby pink απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό top και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Σακάκι κοστουμιού στενό, Mango

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ