Follow us

Μαρινιέρα και τζιν παντελόνι | Οι φρέσκοι τρόποι για να φορέσεις τον πιο ανοιξιάτικο συνδυασμό

Πώς θα ανανεώσεις το στιλ σου με το combo "μαρινιέρα και τζιν παντελόνι".

mariniera Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που μας θυμίζουν αμέσως κάποια εποχή. Στην προκειμένη περίπτωση που έχουμε μόλις υποδεχτεί την άνοιξη, αυτός το combo είναι η μαρινιέρα με το τζιν παντελόνι. Η μαρινιέρα ή Breton top συνεχίζει να θεωρείται ως ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, κυρίως για τις εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού. Το τζιν παντελόνι είναι το άκρως απαραίτητο bottom που μπορείς να φορέσεις με ποικίλους τρόπους σε διάφορες περιστάσεις. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί ένα διαχρονικό και ταυτόχρονα φρέσκο αποτέλεσμα που αξίζει να φορέσεις φέτος την άνοιξη.

Διαβάστε Επίσης

Ακόμα και σε αυτούς τους all time classic συνδυασμούς βέβαια, υπάρχει τρόπος για να πετύχεις ένα πιο ανανεωμένο και φρέσκο αποτέλεσμα. Πολύτιμη βοήθεια είναι κάποιες στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashionistas.

Όσον αφορά λοιπόν στο ανοιξιάτικο στιλ, μπορείς να συνδυάσεις το combo "μαρινιέρα και τζινβ παντελόνι" με το "Knotted Sweater Trend". Πρόκειται για μία πολύ εύκολη και έξυπνη στιλιστική συμβουλή που μας προτείνει να να ρίξουμε στους ώμους μας μία μαρινιέρα, είτε είναι πουλόβερ, μπλούζα ή ζακέτα. Το εν λόγω στιλιστικό hack είναι ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης για έναν επιπλέον λόγο. Η συγκεκριμένη εποχή χαρακτηρίζεται από συνεχείς εναλλαγές στη θερμοκρασία, συνεπώς μπορείτε να φορέσετε ή να αφαιρέσετε το πουλόβερ/ζακέτα, ανάλογα με το πόσο ζέστη έχει.

Διαβάστε Επίσης

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου, φορώντας τον εν λόγω συνδυασμό είναι να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με μαρινιέρες σε διαφορετικές αποχρώσεις από το λευκό με το μπλε που είναι συνώνυμο του navy style.

Τα ανοιξιάτικα looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ