Follow us

Η Κατερίνα Ευαγγελινού φόρεσε το άκρως απαραίτητο πανωφόρι για αυτή την εποχή

Η εμφάνιση της Κατερίνας Ευαγγελινού στο show του brand MCM.

katherinevangelinou Instagram @katherinevangelinou

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο παλμός της μόδας χτυπά στις πρωτεύουσες του στιλ, όπου πραγματοποιούνται οι fashion weeks. Εμείς παρακολουθούμε διαδικτυακά τα shows των αγαπημένων μας οίκων, αλλά και τις τάσεις που προτείνουν για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, όπως και τις αναρτήσεις που κάνουν οι fashionistas στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κατερίνα Ευαγγελινού, η οποία ταξίδεψε στο Μιλάνο και μας προσέφερε αρκετή στιλιστική έμπνευση με τα posts της.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στα shows που έδωσε το παρών, η Κατερίνα Ευαγγελινού βρέθηκε στην παρουσίαση της συλλογής του luxury brand MCM. Για την εν λόγω fashion περίσταση, η fashionista φόρεσε ένα bomber jacket σε μαύρη απόχρωση με το χαρακτηριστικό logo του brand και το συνδύασε με μαύρο φόρεμα, μαύρο καλσόν και μαύρες μπότες. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, κράτησε μία bucket bag σε καφέ απόχρωση. Από την εμφάνισή της, ξεχωρίσαμε κυρίως το bomber jacket που είναι ένα από τα πιο ιδανικά πανωφόρια για αυτή την εποχή.

Το bomber jacket επιστρέφει

Έκανε την επιστροφή του στην επικαιρότητα της μόδας το 2013, όταν ο οίκος Gucci αποφάσισε να αναδείξει την κομψότητα και την πρακτικότητά του. Με τον όρο επιστροφή, σαφώς εννοούμε πως δεν πρόκειται για ένα πανωφόρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή, αλλά και ένα item που έχει μεγάλη ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, κάνει την εμφάνιση του στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, όταν προοριζόταν αποκλειστικά για τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας. Από το 2013 που έκανε come back έως και σήμερα ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας, ενώ σχεδόν σε κάθε σεζόν έχει έντονη παρουσία στη λίστα με τις τάσεις. Ο λόγος για το bomber jacket, το πανωφόρι που αξίζει να προσθέσεις πρώτο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Πιο συγκεκριμένα, τα bomber jackets που γνωρίζουμε σήμερα είναι μία updated εκδοχή των πανωφοριών που φορούσαν οι πιλότοι, ενώ πλέον χαρακτηρίζονται ως ένας από τους leaders του street style. Σε περίπτωση όμως που αναρωτιέσαι ποιο είναι το πρώτο πανωφόρι που αξίζεις να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, τότε αυτό το bomber jacket είναι η απάντηση. Το θετικό με αυτό το στιλ πανωφοριού είναι πως ταιριάζει τέλεια τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα σε δυσκολέψει στο styling.

Το look της Κατερίνας Ευαγγελινού

Κατερίνα Ευαγγελινού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ