Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη με το πιο girly φόρεμα από τη Zara για τις βραδινές εξόδους της άνοιξης

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε το Zara φόρεμα που θα ευχαριστηθείς να φοράς την άνοιξη.

MissBloom TEAM
voulgaraki_el Instagram @voulgaraki_el

Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία και η άνοιξη κάνει την εμφάνισή της τόσο περισσότερες προσκλήσεις έχουμε για εξόδους. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως χρειάζεται να κάνουμε ένα refresh στη γκαρνταρόμπα μας με ρούχα που θα μας βοηθήσουν να ντυθούμε κομψά σε κάθε περίσταση. Οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι διάσημες Ελληνίδες μάς προσφέρουν συχνά στιλιστική έμπνευση για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε πρόσφατα ένα κομψό φόρεμα από Zara που είναι ιδανική επιλογή για την περίοδο της άνοιξης.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα mini εφαρμοστό φόρεμα σε έντονη μπλε απόχρωση, το οποίο πρόκειται να βρεις στη νέα συλλογή της Zara. Η Ελένη Βουλγαράκη συνδύασε το φόρεμά της με denim ψηλοτάκουνες μπότες.

Διαβάστε Επίσης

Styling Tip: Ένα φόρεμα όπως αυτό της Ελένης Βουλγαράκη είναι ιδανική προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Είναι ιδανικό για μία βραδινή έξοδο, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα, ενώ μπορείς να το φορέσεις, δημιουργώντας ένα casual chic αποτέλεσμα. Αρκεί να κάνεις layering με ένα πουκάμισο και να φορέσεις sneakers ή να το συνδυάσεις με μία πλεκτή ζακέτα και μπαλαρίνες ή Mary Janes.

Το ανοιξιάτικο look της Ελένης Βουλγαράκη

eleni voulgaraki

Editor's Picks

Φόρεμα με όρθιο γιακά Zara

Μεσάτο φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη Zara

Κοντό αμάνικο φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ