Follow us

Τα 5 tops που συνδυάζουν τα fashion it girls με τα τζιν τους την άνοιξη

Πώς να συνδυάσεις μοντέρνα και elegant τα denim παντελόνια της συλλογής σου

Τα tops που συνδυάζουν τα fashion it girls με τα τζιν τους την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Όπως κι εμείς, έτσι και οι fashionistas επιθυμούν να διατηρούν ένα effortless και στιλιστικά "εύκολο” στιλ το οποίο δεν τις δυσκολεύει στην καθημερινότητα τους. Ως αποτέλεσμα αυτό έχει το να διαλέγουν ξανά και ξανά τα τζιν παντελόνια για τις καθημερινές τους εμφανίσεις ενώ όσο εισερχόμαστε όλο και περισσότερο στην καρδιά της άνοιξης, τα denim παντελόνια της συλλογής μας κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην γκαρνταρόμπα μας.

Και ενώ επιλέγουμε τους απλούς και chic συνδυασμούς για αυτές τις εμφανίσεις μας, τα staples της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα τα οποία ολοκληρώνουν τα looks μας βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε τους πιο κομψούς συνδυασμούς. Για την άνοιξη του 2024 υπάρχουν ορισμένα αναβαθμισμένα key classics pieces τα οποία επιλέγουν οι ενημερωμένες fashionistas για να συνδυάσουν με τα τζιν παντελόνια τους για να δημιουργήσουν μοντέρνα και elegant σύνολα.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τα πιο stylish chic looks των fashion lovers που ξεχωρίσαμε έτσι ώστε να λάβεις το fashion inspo που χρειάζεσαι για να συνδυάσεις διαχρονικά και ταυτόχρονα μοντέρνα τα denim παντελόνια της συλλογής σου.

Τα tops που επιλέγουν οι fashion lovers αυτή την εποχή

Γαλάζιο πουκάμισο


V neck πουλόβερ


Leather jacket / leather blazer


Country jackets


Oversized blazer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ