Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το total black look της που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτή την εποχή

Ποιος είπε ότι το μαύρο δεν είναι κατάλληλο για την άνοιξη;

Αθηνά Οικονομάκου | Το total black look της που θέλουμε να αντιγράψουμε αυτή την εποχή Instagram

Όποια κι αν είναι η εποχή που διανύουμε, δεν υπάρχει κάποιο περισσότερο κλασικό ή διαχρονικό χρώμα από το μαύρο. Μπορεί το μαύρο να προτιμάται σε κάθε item πολύ συχνότερα όταν διανύουμε τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες της χρονιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φορώντας τα κατάλληλα κομμάτια, δεν μπορούμε με ευκολία και απόλυτη στιλιστική επιτυχία, να το επιλέξουμε και την άνοιξη όπως και το καλοκαίρι.

Το μαύρο χρώμα είναι τόσο αγαπημένο σχεδόν σε κάθε γυναίκα καθώς συμπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά που όλες αποζητάμε σε κάθε εμφάνιση μας. Μας προσδίδει με απλότητα στιλ, θηλυκότητα όπως και δυναμισμό ενώ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα με τον τόνο της επιδερμίδας της αλλά και με την απόχρωση των μαλλιών της.

Ένας ακόμη λόγος που προτιμάμε τόσο συχνά τα μαύρα fashion pieces είναι αναμφίβολα γιατί ταιριάζει με όλα τα χρώματα που περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας ενώ είναι το ιδανικότερο χρώμα για να δημιουργήσουμε μονοχρωματικά σύνολα, σε κάθε εποχή.

Η Αθηνά Οικονομάκου, σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε ένα total black look το οποίο είναι απόλυτα ανοιξιάτικο παρά το σκουρόχρωμο χρώμα που πρωταγνιστούσε στο outfit της. Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μία maxi satin φούστα την οποία συνδύασε με μαύρο top και μαύρο leather jacket. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες μπότες και μαύρο cross body τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Leather biker jacket, Zara

Σατέν μάξι φούστα, H&M

Riding boots, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ