Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Πώς υιοθέτησε το πιο κομψό spring trend σε ένα πρωινό look

Η τάση που μπορούμε να υιοθετήσουμε με ευκολία με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας

Χριστίνα Κοντοβά | Πώς υιοθέτησε το πιο κομψό spring trend σε ένα πρωινό look Instagram

Οι τάσεις της μόδας που προτείνονται αλλά και πρωταγωνιστούν, πολλές φορές μας προτείνουν κομμάτια ή styling combos τα οποία είναι καινούργια, κάποιες φορές είναι blast from the past ενώ άλλες απλά γίνεται trend κάτι το οποίο ανέκαθεν υιοθετούσαμε στις εμφανίσεις μας χωρίς όμως να θεωρείται τάση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για styling combos που ανέκαθεν επιλέγαμε, όμως φέτος έχουν την "τιμητική" τους, είναι εκείνο στο οποίο επιλέγουμε να φορέσουμε ένα πουλόβερ ή cardigan είτε στους ώμους μας είτε ως κασκόλ.

Το εν λόγω trend έχουν αναδείξει ως επίκαιρο οι fashion lovers, εντάσσοντας το χαρακτηριστικό αυτό styling hack σε casual αλλά και formal εμφανίσεις τους. Και ενώ το πιο σύνηθες είναι να επιλέγουμε να φορέσουμε ένα πουλόβερ ή ένα cardigan δεμένο στους ώμους μας όταν φοράμε ένα πουκάμισο ή ένα ελαφρύ top, οι fashionistas προτείνουν να το φορέσουμε στους ώμους μας ακόμη και πάνω από ένα παλτό, καμπαρντίνα ή και blazer, καθιστώντας το ιδανικό για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Ανάμεσα στις ενημερωμένες fashionistas που το επέλεξαν είναι και η Χριστίνα Κοντοβά. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει μία wide leg παντελόνα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με πουλόβερ σε γκρι ανοιχτόχρωμη απόχρωση δεμένο στους ώμους της και sneakers.

Δες την εμφάνισή της

Πώς έχουν εντάξει οι fashionistas την τάση στα looks τους






Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ