Follow us

Τα 5 micro trends της Άνοιξης 2024 που έχουν έρθει για να μείνουν

Τα micro trends που θα θεωρούνται stylish ακόμη κι όταν η τάση τους παρέλθει

Τα 5 micro trends της Άνοιξης 2024 που έχουν έρθει για να μείνουν Splash News / Ideal Images

Ο όρος micro trend μπορεί με ευκολία να παρερμηνευτεί καθώς κάποια micro trends δημιουργούνται με σκοπό να έχουν ένα viral moment στον χώρο της μόδας και των εμφανίσεων μας ενώ άλλα micro trends βέβαια έχουν το potential να έρθουν, για να μείνουν. Όσο εισερχόμαστε όλο και περισσότερο στην καρδιά της άνοιξης και τα trends που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν φανερώνονται μέσω των looks των fashion it girls. Οι τάσεις που είδαμε να προτείνονται στα catwalks για τη φετινή σεζόν παίρνουν "σάρκα και οστά” στα σύνολα των ενημερωμένων fashionistas, με τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές των προτάσεων των οίκων να χαρακτηρίζονται ως micro trends.

Και ενώ βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της άνοιξης και τα περισσότερα από τα trends που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις μας έχουν ξεχωρίσει, το ίδιο παρατηρούμε και για τα micro trends. Τα stylish αυτά micro trends που προτιμούν οι fashion lovers είναι μοτίβα, συγκεριμένα αξεσουάρ όπως και συγκεκριμένα fashion items τα οποία δεν πρόκειται να προσπεράσουμε στιλιστικά εύκολα.

Παρακάτω παραθέτουμε τα micro trends τα οποία πρόκειται να συνεχίσουμε να βλέπουμε αλλά και να θεωρούνται stylish ακόμη και όταν η τάση τους παρέλθει.

Λεοπάρ print


Two tone μπαλαρίνες


Γιλέκα πάνω από T-shirts

Λευκή maxi φούστα


Denim on denim looks


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ