Follow us

Ημέρα της Γυναίκας | Τα power dressing looks των Ελληνίδων celebrities που μας εμπνέουν σήμερα

Τα σύνολα των Ελληνίδων celebritiesπου ξεχωρίσαμε

Ημέρα της Γυναίκας | Τα power dressing των Ελληνίδων celebrities που μας εμπνέουν σήμερα Instagram

Εάν αναζητήσει κανείς τον όρο "power dressing” στο Google, το επικρατέστερο αποτέλεσμα που θα εμφανιστεί είναι του ορισμού που δίνει η Wikipedia: Ότι δηλαδή το power dressing "γεννήθηκε” το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1970 και αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1980. Έπειτα συνεχίζει γράφοντας, το power dressing είναι ένα στιλ μόδας που επιτρέπει στις γυναίκες να εδραιώσουν την εξουσία τους σε ένα επαγγελματικό και πολιτικό περιβάλλον που παραδοσιακά κυριαρχούν οι άντρες.

Διαβάστε Επίσης

Και ενώ ο ορισμός της Wikipedia είναι απόλυτα ξεκάθαρος, με βάση αυτόν τον ορισμό στο μυαλό μας μάς έρχονται αυστηρά business και office looks, τα οποία προωθούν ένα unisex στιλ. Όσο όμως περνάνε τα χρόνια και οι γυναίκες απελευθερώνονται ακόμα περισσότερο από τις γνώμες των άλλων, επιλέγοντας να ντύνονται για τον εαυτό τους με μοναδικό σκοπό την αυτοέκφραση, το power dressing πλέον συμβολίζει κάτι διαφορετικό, την αυτοπεποίθηση που αισθανόμαστε όταν φοράμε ένα σύνολο.

Βέβαια υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν το επιθυμητό power dressing αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα εκφράζουμε το στιλ και την προσωπικότητα μας. Καλής ποιότητας υφάσματα, έντονα αξεσουάρ, oversized κοστούμια, blazers με βάτες όπως και elevated shoe game, το σημαντικότερο όμως είναι να αισθάνεσαι άνετα με αυτό που φοράς αναδεικνύοντας τον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση.

Με αφορμή την "Ημέρα της Γυναίκας” συγκεντρώσαμε τα power dressing σύνολα των Ελληνίδων celebrities που μας χαρίζουν έμπνευση και θα τα βρεις παρακάτω.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Βάσω Λασκαράκη

Μαρία Ηλιάκη


Βίκυ Καγιά

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Αθηνά Οικονομάκου

Χριστίνα Μπόμπα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Βάσια Κωσταρά

Κατερίνα Καινούργιου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Κατερίνα Ευαγγελινού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ