Follow us

Οι top 8 εμφανίσεις που θα θυμόμαστε για καιρό από το κόκκινο χαλί των Oscars

Οι αγαπημένες εμφανίσεις από τα φετινά Oscars.

oscars 2024 Α.M.P.A.S.

Λατρεύω το red carpet. Είναι μία από τις προνομιακές περιπτώσεις που οι stars περπατούν στο κόκκινο χαλί κάποιων βραβείων και κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. Ωστόσο, δεν είμαι τόσο μεγάλη fan όλων των διοργανώσεων, ξεχωρίζω πολύ τα Oscars. Ανυπομονώ να καθίσω με τον υπολογιστή μου, να παρακολουθήσω τις ενδυματολογικές επιλογές που έκαναν οι stars μέχρι να αποφασίσω ποια είναι η αγαπημένη, αλλά και η λιγότερο αγαπημένη μου.

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια, και λόγω της πανδημίας, τα βραβεία εν γένει και πιο συγκεκριμένα τα Oscars έχασαν την αίγλη τους και στη συνέχεια προσπάθησαν να την αποκτήσουν ξανά. Επιτυχημένη ή μη η προσπάθεια αξίζει να αναγνωρίζεται. Όσον αφορά στο "πάντρεμα" της μόδας με τον κινηματογράφο που πραγματοποιείται στο κόκκινο χαλί, τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα. Σίγουρα, κάποιες celebrities, που έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν το στιλ τους, έχουν επίσης καταφέρει να φέρουν μία ταυτότητα στις στιλιστικές επιλογές τους. Αυτό δεν σημαίνει πως κάνουν αναμενόμενες, βαρετές ή safe επιλογές. Σημαίνει όμως πως στο άκουσμα του ονόματος τους, γνωρίζεις πως θα δεις ένα κομψό αποτέλεσμα. Έχουν μία συνέπεια που τις καθιστά από τις πιο καλοντυμένες stars.

Υπάρχουν και άλλες celebrities που είτε δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο στιλ ρούχων που αγαπούν να φορούν είτε δεν έχουν κοντά τους τη σωστή ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι πιο "μιεχ".

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, το κόκκινο χαλί της 96η τελετής απονομής βραβείων Oscar, που πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Δευτέρας 11/03, δεν ήταν το καλύτερο που έχουμε δει. Δεν μπορούμε να πούμε πως οι διάσημες γυναίκες που περπάτησαν ήταν κακοντυμένες, αμφιλεγόμενες μπορεί. Ωστόσο, δεν είδαμε αυτό που περιμέναμε ή θέλαμε να δούμε, δηλαδή μία πιο σύγχρονη προσέγγιση ντυσίματος.

Ωστόσο, από όλες τις εμφανίσεις που είδαμε, υπάρχουν κάποιες stars, εφτά για την ακρίβεια, που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη δική μας λίστα με τις best dressed.

Η Carey Mulligan με Balenciaga

Η Zendaya με Armani Privé
 

Η Margot Robbie με Versace

Η Emma Stone με custom Louis Vuitton
 

Η Anya Taylor-Joy με Christian Dior Haute Couture
 

H America Ferrera με custom Atelier Versace.

H Florence Pugh με Del Core
 

Η Emily Blunt με Schiaparelli
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ