Follow us

Από τη Balenciaga δημιουργία του 1951 έως το Junon dress του Christian Dior | Όλες οι vintage και recreate δημιουργίες των φετινών Oscars

Οι celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έφεραν έναν Old Hollywood αέρα.

red carpet Α.M.P.A.S.

Από τη στιγμή που ξεκινά το κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar, η προσοχή μας στρέφεται σε μία απλή καταγραφή. Ποιες διάσημες περπάτησαν στο red carpet, ποιανού οίκου δημιουργία επέλεξαν να φορέσουν και με ποια κοσμήματα πρόσθεσαν λάμψη σε μία τόσο λαμπερή βραδιά όπως αυτή. Στη συνέχεια, υπάρχει μία κατηγοριοποίηση. Ποιες ανήκουν στη λίστα με στις best dressed, ποιες είναι κάπως πιο αμφιλεγόμενες και ποιες χρειάζεται να αναθεωρήσουν τις ενδυματολογικές επιλογές τους. Το καλύτερο κομμάτια από όλη αυτή την έρευνα ωστόσο είναι να μαθαίνεις την ιστορία πίσω από τις δημιουργίες που φόρεσαν οι stars και τα φετινά Oscars είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο λόγος είναι επειδή αρκετές καλεσμένες επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες που είτε είναι vintage είτε έκαναν recreate σε κάποιες iconic εμφανίσεις του παρελθόντος. Κάπως έτσι, ο κινηματογράφος συναντά την τέχνη της μόδας, αλλά και την ιστορία της.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ