Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Φόρεσε το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα από τη Marks & Spencer

Το stylish ανοιξιάτικο φόρεμα από τη Marks & Spencer που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Υπάρχουν κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας τα οποία μας εξυπηρετούν κάποια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και είναι εκείνα στα οποία στρεφόμαστε για τα day to day looks μας. Από την άλλη, η κάθε εποχή προσθέτει στη συλλογή μας fashion items τα οποία με το που τα βλέπουμε αντανακλούν οτιδήποτε σημαίνει η εκάστοτε εποχή για εμάς ενώ ταυτόχρονα μας εκφράζουν απόλυτα στιλιστικά. Τα φορέματα της συλλογής μας είναι αναμφίβολα τα go to one pieces τα οποία μας εμπνέουν για απόλυτα ανοιξιάτικες εμφανίσεις τόσο στην καθημερινότητα μας στην πόλη όσο και στις εξορμήσεις μας έξω από αυτή.

Πέρα από τα φορέματα τα οποία έχουν ενδιαφέροντα και πολύχρωμα patterns, τα φορέματα σε έντονα χρώματα είναι εκείνα τα οποία αποπνέουν την ξεγνοιασιά της άνοιξης που αναζητάμε κάθε στιγμή της εποχής. Τα έντονα dopamine boosting χρώματα είναι ιδανικά για να δημιουργήσουμε statement εμφανίσεις που πρόκειται να ανανεώσουν το στιλ μας αλλά και να ανεβάσουν τη διάθεση μας.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα φορέμα που είναι απόλυτα ανοιξιάτικο και βλέποντας το, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ηλιόλουστες ημέρες και εξορμήσεις στη φύση. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα πλισέ midi φόρεμα σε ίσια γραμμή με ζώνη σε έντονη πράσινη απόχρωση από τη Marks & Spencer. Το look της ολοκλήρωσε με πράσινα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μωβ ζώνη.

Δες την εμφάνισή της

Το φόρεμα από τη Marks & Spencer

Ελένη Μενεγάκη | Φόρεσε το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα από τη Marks & Spencer
Πλισέ μίντι φόρεμα σε ίσια γραμμή με ζώνη, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ