Follow us

Η Ναταλία Γερμανού υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη ανοιξιάτικη τάση

Το print που πρόκειται να διχάσει τις fashion lovers

Η Ναταλία Γερμανού υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη ανοιξιάτικη τάση Instagram

Η άνοιξη είναι η εποχή όπου τα μοτίβα ξεκινούν να πρωταγωνιστούν ξανά στις εμφανίσεις μας, ενώ αναμφίβολα εκείνο το οποίο είναι το επικρατέστερο, είναι το floral pattern σε κάθε είδους μοτίβο αλλά και χρώματα. Για τη φετινή άνοιξη όμως, τα patterns τα οποία θα μας απασχολήσουν δεν θα είναι μόνο τα λουλουδάτα florals αλλά και το λεοπάρ. Το leopard print επανασυστήθηκε μέσω του mob wife trend, όπου εκεί το είδαμε κυρίως σε γούνες και φορέματα, και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει για να μείνει. Για την Άνοιξη 2024, το leopard pattern προτείνεται τόσο σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα, παντελόνια αλλά και πανωφόρια, χαρίζοντας μας ένα stylish bold outfit.

Παρά τον έντονο και statement χαρακτήρα του, ένα fashion item σε λεοπάρ pattern μπορεί με ευκολία να ενταχθεί στο look οποιασδήποτε γυναίκας, αρκεί να δημιουργήσει το κατάλληλο styling combo. Οι ενημερωμένες fashion lovers το έχουν εντάξει στα σύνολα τους εμπνέοντας μας για το πώς μπορούμε να το φορέσουμε κι εμείς.

Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να υιοθετήσει την bold τάση με έναν απόλυτα stylish τρόπο. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού φόρεσε ένα leopard print blazer από την Pink Woman το οποίο συνδύασε με maxi τούλινη φούστα μαύρου χρώματος. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες μπότες και μαύρη ζώνη.

Δες την εμφάνισή της

Άλλες fashionistas που έχουν υιοθετήσει την τάση



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ