Follow us

5 ανοιξιάτικα πουλόβερ από τη Mango για κομψά καθημερινά σύνολα

Τα πουλόβερ που μπορείς να φορέσεις σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση σου

5 ανοιξιάτικα πουλόβερ από τη Mango για κομψά καθημερινά σύνολα Splash News / Ideal Images

Σε όλες τις περιστάσεις επιθυμούμε να είμαστε προσεγμένες και να φροντίζουμε τα σύνολα μας γι’ αυτό και στόχος μας είναι να επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν το στιλ μας αλλά και μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα μας όπως και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Τα πουλόβερ της συλλογής μας είναι αυτά τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν μα δημιουργήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με στιλιστική ασφάλεια όπως και με έναν αδιαμφισβήτητα cool και cozy τρόπο τόσο τον χειμώνα όσο και την άνοιξη.

Εάν κι’ εσύ είσαι λάτρης των πουλόβερ τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά τη σημασία του ιδιαίτερου αυτού item στα σύνολα σου την άνοιξη όπως και την διαχρονική του αξία στην γκαρνταρόμπα σου. Τα αγαπημένα μας πουλόβερ μπορούμε να τα βρούμε σε πολλές διαφορετικές γραμμές έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα επιλέξουμε και κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, μπορούν να είναι στενά και λεπτής πλέξης, loose fit με στενό turtleneck, loose fit με loose turtleneck, oversized, με puffer μανίκια, με cut outs κλπ. Οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με το look που θέλουμε να δημιουργήσουμε μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο κομμάτι και να το συνδυάσουμε με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Με denim παντελόνι, με παντελόνες, με φούστες αλλά και με φορέματα, τα αγαπημένα μας πουλόβερ είναι επίκαιρα και αυτή την εποχή. Στη συλλογή παρακάτω συγκεντρώσαμε κομψά πουλόβερ από την ανοιξιάτικη συλλογή της Mango, ιδανικά για να ανανεώσεις την spring wardrobe σου.

Τα πουλόβερ που επιλέξαμε

Πουλόβερ πλεκτό στρογγυλή λαιμόκοψη, Mango

Πουλόβερ πλεκτό γιακάς χαμόγελο, Mango

Πουλόβερ κρουαζέ λεπτομέρεια σκίσιμο, Mango

Πουλόβερ πλεκτό με έξω τους ώμους, Mango

Πουλόβερ λαιμόκοψη V αντίθεση, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ