Follow us

Peugeot Voyages | Τα μυστικά της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου για κομψότητα και λειτουργικότητα στα ταξίδια

H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου ξεχώρισε και σου προτείνει τη σειρά Peugeot Voyages που θα βρεις στα Bag Stories!

MissBloom TEAM
Peugeot Voyages | Τα μυστικά της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου για κομψότητα και λειτουργικότητα στα ταξίδια Βασίλης Μαντάς

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή για ταξίδια; Πριν σπεύσεις να απαντήσεις, σκέψου πόσο όμορφα είναι τα ταξίδια οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και πόσα διαφορετικά πράγματα θα μπορούσες να δεις ταξιδεύοντας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές που αναδεικνύουν ξεχωριστά κάθε προορισμό. Τα ταξίδια, βεβαίως, είτε τα κάνεις τώρα που είναι άνοιξη και έχεις διάθεση ανανέωσης είτε το καλοκαίρι που έχεις ανάγκη τις διακοπές ή απλά περιμένεις το φθινόπωρο ή τον χειμώνα που προσφέρουν άλλες εμπειρίες. Οποιαδήποτε εποχή και να επιλέξεις επιβάλλεται να είσαι καλά οργανωμένη στο εξής: να διαθέτεις τις κατάλληλες αποσκευές και είδη ταξιδιού.

Και επειδή ουδείς καταλληλότερος για να μιλήσει για κομψότητα και λειτουργικότητα από τους fashion travelers, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μοιράζεται μαζί μας τα δικά της μυστικά που ξεκινούν από τη συλλογή που ξεχωρίζει για φέτος: τη σειρά Peugeot Voyages που θα βρεις στα Bag Stories.

To backpack που φοριέται με δυο τρόπους

Κανένα ταξίδι δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς το σακίδιο πλάτης, στο οποίο θα μεταφέρεις όλα εκείνα τα αντικείμενα και έγγραφα που πρέπει να έχεις κάθε στιγμή πάνω σου. Στη σειρά Peugeot Voyages, μάλιστα, θα ανακαλύψεις ένα backpack το οποίο μπορεί να κρατηθεί με δυο τρόπους: το Peugeot Voyages Vertical backpack μπορεί να φορεθεί στους ώμους, αλλά μπορείς και να το κρατήσεις ως tote bag αν χρειάζεσαι ένα διαφορετικό στιλ π.χ. για τα business looks του ταξιδιού σου. Τις Peugeot Voyages τσάντες πλάτης θα τις βρεις σε 4 αποχρώσεις- black, navy, army green & beige -, ενώ είναι και unisex.

Peugeot Voyages | Τα μυστικά της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου για κομψότητα και λειτουργικότητα στα ταξίδια
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories

Peugeot Voyages Τσάντα πλάτης Army Green

H Χρυσιάννα διάλεξε να κρατήσει την army green και τη beige εκδοχή του Peugeot Voyages backpack συνδυάζοντας την πολύ πρακτική τσάντα με την κομψότητα που προσφέρουν δυο χρώματα τα οποία ταιριάζουν με όλα τα άλλα χρώματα, ανήκουν στις τάσεις του 2024- ενώ είναι και διαχρονικά, και ασφαλώς αποπνέουν cool chic διάθεση.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories

Peugeot Voyages Τσάντα πλάτης Beige

Το σακ βουαγιάζ που θα σου λύσει τα χέρια

Ας πούμε ότι θέλεις να οργανώσεις μια σύντομη απόδραση στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό, όπου μαζί σου θα πάρεις τα απολύτως απαραίτητα. Ποια είναι η κατάλληλη αποσκευή για την περίπτωσή σου; Μα, φυσικά ένα σακ βουάγιαζ, το οποίο, ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι μια πρόχειρη ή βαρετή επιλογή. Εξάλλου, θυμήσου ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να επιβιβαστείς σε αεροπλάνο ή κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς, οπότε η τσάντα ταξιδιού σου, ακόμα και αν είναι, μικρή θα πρέπει να είναι ανθεκτική και λειτουργική για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες. Η σειρά Peugeot Voyages σου αποκαλύπτει ένα μικρό θησαυρό: την υβριδική duffle bag, με το σκληρό κέλυφος στη βάση της και την αδιάβροχη επίστρωση, που συνδυάζει άριστα τη λειτουργικότητα με την κομψότητα.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories

Peugeot Voyages Σακίδιο Ταξιδίου Navy Blue

Η Χρυσιάννα επέλεξε να κρατήσει τη navy εκδοχή του stylish σακ βουαγιάζ (θα το βρεις, επίσης, σε army green και μαύρο), που έκανε το τέλειο match με το denim-on-denim look της. Σημείωσε, επίσης, ότι το αδιάβροχο υλικό της duffle tarvel bag από τη σειρά Peugeot Voyages είναι πλήρως κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, και ότι διαθέτει ενσωματωμένη anti-RFID (Radio Frequency Identification) τσέπη που αποτρέπει την κλοπή των προσωπικών ηλεκτρονικών δεδομένων. Με άλλα λόγια, η τέλεια τσάντα ταξιδιού για όλες τις αποδράσεις σου.

Οι Cabin και Checkin βαλίτσες που θα σε πάνε παντού

Ώρα να οργανώσεις τα μεγάλα σου ταξίδια, αυτά που επιβάλλουν πρωτίστως μια ευρύχωρη και ανθεκτική βαλίτσα, στην οποία θα πάρεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι αλλά θα αφήσεις χώρο για να επιστρέψεις με memorabilia και δώρα. Και αν σε μια μεγάλη βαλίτσα θα πρέπει να χωρέσεις τα δικά σου πράγματα και του συντρόφου σου μαζί, μια Cabin βαλίτσα είναι ό,τι θα κρατήσεις αποκλειστικά για σένα- και θα πάρεις μαζί σου στην καμπίνα. Οι cabin βαλίτσες, είναι, βεβαίως, ιδανικές και για τα business trips σου, αφού σου επιτρέπουν να επιβιβαστείς και αποβιβαστείς σύντομα από το αεροπλάνο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που χρειάζεσαι είναι η Carry-on βαλίτσα της Peugeot Voyages, αλλά και η Large trunk της ίδιας σειράς.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories

Peugeot Voyages Βαλίτσα καμπίνας Anthracite

Μάλιστα, η Χρυσιάννα έκανε μια πολύ bold επιλογή αφού διάλεξε την trunk style βαλίτσα σε κόκκινο χρώμα που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Τώρα, ως προς τις ιδιότητες της υπερμοντέρνας στον σχεδιασμό της Peugeot Voyages Checkin βαλίτσας, σημείωσε ότι σου παρέχει αξιοσημείωτες λειτουργίες για την προστασία των αντικειμένων σου, 2 λουκέτα ασφαλείας TSA για ενισχυμένη ασφάλεια, ενώ το εσωτερικό της αποτελείται από δυο διαμερίσματα με διαχωριστικά και ιμάντες για βέλτιστη οργάνωση. Επιπλέον, η εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο αντιβακτηριδιακό υλικό!

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories

Peugeot Voyages Βαλίτσα Μεγάλη Trunk Red

Η μικρή βαλίτσα καμπίνας της σειράς Peugeot Voyages, που η Χρυσιάννα την επέλεξε σε ανθρακί χρώμα, το οποίο ταιριάζει με τα πάντα, δεν έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τη σειρά με τα trunks. Και μπορεί να είναι μικρότερη σε μέγεθος, αλλά είναι εξίσου ανθεκτική και ασφαλής και στο εσωτερικό της θα διαπιστώσεις ότι η οργάνωση, με σειρά από ιμάντες και ένα διαχωριστικό, σου επιτρέπει να πάρεις μαζί σου περισσότερα απ' όσα φαντάζεσαι.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Delsey x Peugeot Voyages @Bag Stories

Peugeot Voyages Βαλίτσα καμπίνας Red

*Κάνε σήμερα τις αγορές σου στο https://www.bagstories.gr/ και στα καταστήματα: https://www.bagstories.gr/katastimata

*Ακολούθησε τα Bag Stories στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/bagstoriesgr
Ιnstagram: https://www.instagram.com/bag__stories/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ